Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nasz fundusz wysyła skierowania do sanatorium,kuracjuszom którzy składali wnioski w grudniu 2015r.Moi znajomi dostali od 27 i 30 kwietnia do Iwonicza i Krynicy
Jeżeli już realizowany jest grudzień to należy się spodziewać, że w marcu będą realizowane wnioski już z 2017. Ponieważ jestem „marcowy” i dzisiaj spadłem poniżej 9500 to chyba sierpień może być mój.
Pozdrawiam
Tym razem i mi pisane jest l a t o 2018 . Nigdy latem nie byłam jeszcze w sanatorium,i wcale nie jest to moim marzeniem, wolałabym maj- czerwiec ....ale cóż to nie koncert życzeń
danusia57 pisze:Nasz fundusz wysyła skierowania do sanatorium,kuracjuszom którzy składali wnioski w grudniu 2015r.Moi znajomi dostali od 27 i 30 kwietnia do Iwonicza i Krynicy
Jestem z końca grudnia 2015 i jeszcze nie dostałam przydziału. Ostatnio kolejka stoi w miejscu, tak jakby lubelski NFZ nie pracował