Podlaski NFZ

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 46 razy
Podziękowano: 49 razy

Re: Podlaski NFZ

Post autor: Zosia »

Nie wiem czy ktoś tu zagląda ale może więc powiem tak : tego to się nie spodziewałam :lol: Tak Genever, spełnia, moje spełnił i to jak szybko. 15.01. wyszło skierowanie od lekarza a dziś już przydział wg życzenia Świnoujście od 1.04. :lol:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 122 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Atina »

Zosiu super :)
Kiedyś panie w NFZ odpowiadały że to nie koncert życzeń a teraz jak widać jest 8-)
Awatar użytkownika
tygrys
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 gru 2011 12:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 20 razy
Podziękowano: 3 razy

Post autor: tygrys »

Zosia pisze: 28 sty 2026 19:07 Nie wiem czy ktoś tu zagląda ale może więc powiem tak : tego to się nie spodziewałam :lol: Tak Genever, spełnia, moje spełnił i to jak szybko. 15.01. wyszło skierowanie od lekarza a dziś już przydział wg życzenia Świnoujście od 1.04. :lol:
:kwiat:
Witam po pewnym czasie. No i zajrzałem i dzięki Tobie :kwiat: umówiłem przed chwilą wizytę u lekarza na 5.02 aby wystawił mi skierowanie. Mogłem już we wrześniu, jednak nie chciałem dostać zimowego terminu . Równieżmam ochotę na Świnoujście. Żadnych Kołobrzegów. A w górach już przydział z terminem na ORO. Pozdrawiam :kwiat:
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

O, witaj Tygrysie:) . Faktycznie długo Cię tu nie było . Na nr zarejestrowania (ten zaczynający się od 10... ) czekałam tydzień ale w międzyczasie już w IKP napisałam prośbę o to Świnoujście i zaznaczyłam okres, w którym nie chciałabym wyjeżdżać (też mam zaklepany w górach turnus ) i okazało się, że dobrze zrobiłam bo później na pisanie próśb jak widać nie miałabym już okazji :lol: Tak, że jak wrócisz od lekarza to pisz niezwłocznie co chcesz i kiedy.
Pozdrawiam i Świnoujścia w dogodnym terminie życzę a może podobnym ???? :lol:
MaryKate
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 gru 2014 13:40
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 9 razy

Post autor: MaryKate »

Tygrysie 😼jedziesz znowu do Biawena Wysowa , jakie teraz terminy teraz są, bo się zastanowić trzeba przed wizytą u lekarza czy brać skierowanie i jak wrażenia po ostatnim pobycie 🙂
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Duszyczka »

Witajcie!
Dziś złożyłam papiery do sanatorium. Napisałam aby nie był to maj. Również aby to nie było kilka miejsc które wyszczególniłam. Zobaczymy czy mi spełni się prośba?
Pozdrawiam serdecznie wszystkich podlasiaków. 😘
Awatar użytkownika
tygrys
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

MaryKate pisze: 29 sty 2026 19:08 Tygrysie 😼jedziesz znowu do Biawena Wysowa , jakie teraz terminy teraz są, bo się zastanowić trzeba przed wizytą u lekarza czy brać skierowanie i jak wrażenia po ostatnim pobycie 🙂
Tak ale dopiero za rok w maju 17-tego.dokumenty złożyłem w sierpniu czyli czas oczekiwania teraz oj. 20 miesięcy na Cito ;) stabilny.Wrażenia jak zawsze, umnie bardzo pozytywne ;) .
Awatar użytkownika
tygrys
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Duszyczka pisze: 06 lut 2026 18:47 Witajcie!
Dziś złożyłam papiery do sanatorium. Napisałam aby nie był to maj. Również aby to nie było kilka miejsc które wyszczególniłam. Zobaczymy czy mi spełni się prośba?
Pozdrawiam serdecznie wszystkich podlasiaków. 😘
Dziękuję w swoim imieniu za pozdrowienia. Umnie paipiery poszły dopiero 9.02 , musiałem na biegu dodatkowe wyniki porobić,Ekg , krew i mocz honorowo, bo moja Pani doktor trochę się uwzięła żeby nie było za łatwo.
Awatar użytkownika
tygrys
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

9.02 złożone. Dziś o 13.40 nadany numer. Ajuż za 1 słownie, jedną minutę zmiana statusu: 13.41 przydział od 31.03 do 21.04 :Adam i Ewa Świnoujście. Za szybko i Święta po drodze. :(
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

A to Ci dopiero... ." Za szybko " więc gratulować nie będę chociaż ... masz Świnoujście :? . Zamiana na wcześniej byłaby pewnie możliwa ale na później to raczej nie . Więc cóż będziemy w tym samym czasie ? :)
ODPOWIEDZ