Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam ! Jak większość w Małopolsce zaczynałam od magicznego 46 tyś z dużym hakiem . Jeszcze 11.05 miałam 8970 a na obecną chwilę 7200 po 18 miesiącach ,teraz prawdopodobnie dostanę wniosek do weryfikacji i dalej czekanie tylko do kiedy ? Pozostaje przeglądarka i cierpliwie
samanta pisze:Witam ! Jak większość w Małopolsce zaczynałam od magicznego 46 tyś z dużym hakiem . Jeszcze 11.05 miałam 8970 a na obecną chwilę 7200 po 18 miesiącach ,teraz prawdopodobnie dostanę wniosek do weryfikacji i dalej czekanie tylko do kiedy ?
Jestem 2 tygodnie za Tobą. Myślę że wyjadę w sierpniu.
Witam. Też jestem z małopolskiego NFZ i przy moim 5811 miła pani NFZ powiedziała że nie wyjadę wcześniej jak w październiku... dlatego nie straszcie mnie prosze że z numerem ponad 7000 liczycie na sierpień... nie moge wcześniej wyjechac... pozdrawiam wszystkich czekających i czytających...