ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

To ja parę stron przerzucę i też pójdę spać. :D
Dobranoc :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

To już przestań szeleścić kartkami :lol: ........ dobranoc :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tak, też zrobiłam. :D
Dzień dobry :kwiat: , ale to się okaże, bo na razie nie bardzo. Moja towarzyszka coś nie domaga. :cry: Jeszcze o 4.00 rano szczekała okrutnie na coś, co się kryło w zbożu za płotem i musiałam ją do domu nagonić, bo spać nie dała. Teraz siedzi cały czas w domu, w swojej klatce kanelowej, smutna i nie chce wyjść. :cry: To do niej niepodobne. :? Zamiast spaceru po lesie, a miałam plan trochę kwiatów bzu nazbierać, to do veta trza będzie jechać. :(
Tobie miłego dnia pracy życzę. :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , może się tylko obraziła że nie pozwoliłaś jej bronić Ciebie ? :oops: . Znasz ją lepiej i jej zachowania i zadecydujesz co dalej. Po wizycie będziesz miała popołudniowy spacer po bez...... i nie bez niej :) . Miejmy nadzieję że to tylko foch ;) .
Truskawki przerobione, część skonsumowana....... w miarę słodkie. Niestety nie było gościa i kupiłem tylko kobiałkę za szesnaście. Ale za to mandarynek i bananów więcej :lol: . Teraz one są w przerabianiu :P .
Dziękuję :kwiat: . Tobie dnia bez pracy, a przynajmniej z przyjemną i pogodną :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Po obserwacji i zmierzeniu temperatury, która była w normie, postanowiłam wstrzymać się z wizytą. To nie foch, jeśli już to lęk przed tym, na co szczekała, a jeśli tak, to nie był to dzik, lis czy jeleniowate, zostałyby wilki jakieś. :? :o :D
Myślę jednak, że poprostu może mieć gorszy dzień, w końcu nie jest młódką, choć czasem się tak zachowuje. :D Przeliczając na ludzkie lata, to ona jest moją rówieśniczką, więc ma prawo poczuć się troszkę gorzej. :P W obecnej chwili jest na dworze i nawet poszczekuje jak coś ją zaniepokoi. Na spacer dziś nie pójdziemy, bo to wysiłek dla niej, a zresztą nie wykazuje ochoty, a bez towarzyszki to jak bez ręki, więc ja też nie idę. :) Tak naprawdę to od niej się te spacery po lasach zaczęły, co miało ogromny wpływ na moje życie i zmiany jakie w nim zaszły. Nic nie dzieje się bez przyczyny, a dodam, że po stracie poprzedniego psa, zarzekałam się, że już nigdy więcej psa, bo za bardzo przeżywam pożegnanie. Ale wiadomo, nigdy nie mów nigdy. :D
Mam jeszcze takie wnioski, że ta dzisiejsza sytyacja to moja kreacja, zresztą jak całe życie. Napisałam wczoraj, że zielarstwo leży, to mam. :oops: Transerfing w czystej postaci, bo nie tylko już o tym od dawna myślałam, że nie mam czasu się tym zająć, że pokrzywy już porosły, że bzy zaczęły kwitnąć itp. a czasu brak, to jeszcze wczoraj to napisałam i puściłam w eter, a przecież słowa mają moc. :roll:
Także będzie dobrze, :D sunia dziś odpoczywa, a ja mam tyle różnych zajęć, także w ogrodzie, że spacer i zbieractwo będzie jutro. Las mam za płotem, wilgę i inne ptactwo słyszę, to mi wystarczy. :D
Idę na śniadanko :shock: , tylko pranie rozwieszę. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wilki w owczej skórze..... czyli istoty dwunożne :P .
Oj, Ty też czasami lubisz pohasać i popsocić, a przecież jesteś jej równolatką :lol: , oczywiście przeliczając lata :P .
Miejmy nadzieję, że to tylko słowa tak zadziałały i jutro razem będziecie hasać po lesie :D .
Ja się jeszcze wstrzymam z praniem, choć pojemnik pod dekiel wypełniony :roll: . Na szczęście jest jeszcze drugi :lol: .
Śniadaj, bo za niedługo pora obiadowa .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Właśnie przyszłam z ogrodu, by zjeść zupkę i chwilę odpocząć, bo się narobiłam. Chwasty po kolana mi porosły :o :shock: , ale za to teraz jaki efekt. :D
Nie wykluczone, że jednak czworonożne, tych dwunożnych to się tak nie boi. :D Ona ma lęk przed dużymi psowatymi. :oops:
Pranie już mus było zrobić, ledwo w pralce upchnęłam. :o :shock:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No widzisz, do moich by jeszcze nie dorosły :lol: .
Zwierzewa różne rzeczy wyczuwają u ludzi. Moja tylko jednego sąsiada nie lubiła i jak tylko wchodził do bramy, to już warczała i poszczekiwała...... z trzeciego piętra :o .
Zawsze można na dwa razy :P .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie sądzę, żeby jakiś człowiek o 4.00 rano po polu w zbożu chodził, zwłaszcza, że nikogo wydać nie było, ale...
Drugi raz to ręcznik poszły się kręcić. :D
Biorę się za pracę, tym razem umysłową. :)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A jaki człowiek chodzi o czwartej nad ranem ? :P :lol: .
To ja się wezmę za rękodzieło, a później bardzo wcześniej pójdę spać.
ODPOWIEDZ