Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Miałam zwiększyć obroty, a tu mam poślizg na skórze ( ze świnki) i tak się zastanawiam czy nie przykleić też pod drugą stopę dla równego poślizgu i tak zapobiegawczo a Ty Dusiu jak sobie z tym dajesz radę
Plan działania jest, gorzej z realizacją
Alutko...zrobilam błąd że pocięłam na za małe kawałki. Dziś przyłożyłam już 2 kawalki obok siebie bo też slizgałam się i przesuwał się (.Czasami mówi się że komuś słoma z butów wystaje ale o słoninie jeszcze nie slyszałam. ) Zaklejam to takim szerokim plastrem a potem zawijam bandażem elastycznym.Na wierzch skarpeta.Łapię się na tym że chodzę na palcach.Jak na razie zero efektu.
Tak jak Alutko.piszesz...nie zając.Nie ucieknie.
Tak na serio już to po 16-tej przychodzą do nas młodzi zapraszać na ten ślub w Krakowie. Nie chcę nic zaczynać do tej pory.Też mam bardzo pokaleczone palce.Może do jutra podgoją się trochę.Ostrogi też b.bolą na obu stopach.Aż do podkolan przez kostki i całe łydki.Jestem wkurzona tym stanem rzeczy ale nie ma tego złego. W sobotę córka i mąż wesprzą mnie w przygotowaniach.Nałykam się przeciwbólowych o dołączę do karuzeli razem z Balbinką.Będę biegać jak na turbodoladowaniu.Na razie tylko wykreślam z listy planowane dania wielkanocne na których zrobienie nie mam szans .
Dziś tylko przygotuję chleb aby jutro rano upiec i tyle.