ROZMOWY NOCĄ
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2020 22:12
- Podziękował: 26 razy
- Podziękowano: 73 razy
Re: ROZMOWY NOCĄ
Tischner mówił o prawdzie, a ja o nieprawdzie.ANDY12345 pisze: 09 cze 2025 08:19 Cześć Aniołku, nie mów o prawdzie bo Cię odeślę do Tischnera
.
Co tak wszyscy na ten biedny Bałtyk narzekają ?. Byłem dwa tygodnie i pogoda była piękna
. Były też może trzy czy cztery dni pochmurne, ale nie przesadzajmy
. Nie może być cały czas słońce i słońce. Dla równowagi powinien być i deszcz. Jak ktoś chce mieć cały czas słońce i się wygrzewać to polecam.......... lampę kwarcową
, najtaniej wyjdzie i opalenizna też będzie
.
Jak już przy pogodzie jesteśmy, to pochmurno na całego się zrobiło i czternaście na plusie. Żeby tylko ceny truskawek nie poszły w górę.
A teraz śniadanko i wycieczka do sklepu.
Miłego i spokojnego.
Dzień dobry
Dzisiaj jest wszystko przelotne: deszcz, słońce, wiatr, burza. Pogoda jak w kalejdoskopie.
Tu nie chodzi tylko o pogodę, bo owszem bywa też piękna. Od wczesnego dzieciństwa jeździłam rok w rok nad Bałtyk na dwa tygodnie. Wówczas to na wczasy FWP, a później, dopóki córka nie dorosła, to na kwatery. Przeważnie trafiałam na dobrą pogodę, ale bywały też dni, że właśnie w ciepłych kurtkach, w kapturach na głowie się chodziło. Mam takie zdjęcia.
Właśnie martwię się o swoje truskawki, bo mimo że pierwszoroczne, to troszkę ich jest, ale zieloniutkie. Ciepła i słonka im teraz potrzeba, a tu klops.
Dziękuję
Miłego!