ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

Cześć Martinko :D , dzięki i pogodnego dnia :kwiat: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

ANDY12345 pisze: 09 cze 2025 08:19 Cześć Aniołku :D , nie mów o prawdzie bo Cię odeślę do Tischnera :lol: .
Co tak wszyscy na ten biedny Bałtyk narzekają ? :oops: . Byłem dwa tygodnie i pogoda była piękna :) . Były też może trzy czy cztery dni pochmurne, ale nie przesadzajmy :roll: . Nie może być cały czas słońce i słońce. Dla równowagi powinien być i deszcz. Jak ktoś chce mieć cały czas słońce i się wygrzewać to polecam.......... lampę kwarcową :P , najtaniej wyjdzie i opalenizna też będzie :lol: .
Jak już przy pogodzie jesteśmy, to pochmurno na całego się zrobiło i czternaście na plusie. Żeby tylko ceny truskawek nie poszły w górę.
A teraz śniadanko i wycieczka do sklepu.
Miłego i spokojnego :D .
Tischner mówił o prawdzie, a ja o nieprawdzie. :P
Dzień dobry :kwiat:
Dzisiaj jest wszystko przelotne: deszcz, słońce, wiatr, burza. Pogoda jak w kalejdoskopie. :D
Tu nie chodzi tylko o pogodę, bo owszem bywa też piękna. Od wczesnego dzieciństwa jeździłam rok w rok nad Bałtyk na dwa tygodnie. Wówczas to na wczasy FWP, a później, dopóki córka nie dorosła, to na kwatery. Przeważnie trafiałam na dobrą pogodę, ale bywały też dni, że właśnie w ciepłych kurtkach, w kapturach na głowie się chodziło. Mam takie zdjęcia. :lol: Jak do tego dodasz temperaturę wody 13°C w lecie :shock:, to wsztstko jasne. Usta sine, zęby szczekają, ale mamę się prosiło, żeby jeszcze 2 minutki pozwoliła się pluskać. :lol: A myślisz, że skąd się wzięły parawany. One miały w chłodne dni osłaniać od zimnego wiatru. W ciepłe dni wcale się ich nie rozkładało. Później to ewaluowało i ludzie zaczęli wygładzać sobie nimi parcele na plaży. :roll:
Właśnie martwię się o swoje truskawki, bo mimo że pierwszoroczne, to troszkę ich jest, ale zieloniutkie. Ciepła i słonka im teraz potrzeba, a tu klops. :roll:
Dziękuję :kwiat: , właśnie jakiś dziś taki spokojny jest. Chyba pogoda zawłaszczyła szaleństwo, więc moje wnętrze to rekompensuje. :lol:
Miłego! :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy