Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj Chmurko !
Ty to chyba masz farta albo zapomnieli o tobie z takim numerem nie mieć jeszcze przydziału?
U mnie dzisiaj minus 150 a u ciebie staneło i też reumatologia to ja już nie wiem co z tą matematyką?
Matematyka jak zauważyłam w lubelskim NFZ nie działa. Pamiętam jak Martinka czekała i czekała na przydział a tymczasem ci dalej z kolejki wypadali.
Chmurko lada moment i oby maj ... no kawałek czerwca ewentualnie.
Ja czekam na przesiadke .. wczoraj się nie udało tylko 12 w dół. Może dzisiaj.
Pozdrawiam
Bogutka