kolejka do sanatorium 2013 rok

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Re: kolejka do sanatorium 2013 rok

Post autor: Selene »

ibizka wielkopolska pisze:Mam 4 z przodu. Szampan na stół!
Ibizka już się chłodzi :D Jak dostaniesz skierowanie sierpień/wrzesień to... pijemy :!: :lol:

Ps Mój sąsiad idzie z Tobą prawie równo ;) :D
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Selene ten termin to marzenie! Ale trzeba mieć jeszcze drugie szczęście - fajny ośrodek i baza zabiegowa. Miejscowość też byłaby nadmorska wskazana :D ach te marzenia.
valeri
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 29 maja 2013 21:29
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: valeri »

halo, halo jest tu KTO?
bary149
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 maja 2013 19:58
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: bary149 »

ja
samanta
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2012 16:55
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: samanta »

W Małopolsce leje, jak mam wolny dzień to norma :cry: a kolejka o 180 mniejsza teraz 7020 a już leci 19 ty miesiąc :!: Pozdrawiam :kwiat:
valeri
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

witam wszystkich :D , jestem nowa na forum. proszę osoby ze śląskiego o dyskusję nt.kolejki z chorobami reumatologicznymi
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

valeri pisze:witam wszystkich :D , jestem nowa na forum. proszę osoby ze śląskiego o dyskusję nt.kolejki z chorobami reumatologicznymi
Witam :) Valeri czas oczekiwania od złożenia wniosku (reumatologia) 2 lata :(
grazia
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 sty 2011 10:50
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: grazia »

witam waleri czas oczekiwania reumatologia 18 miesiecy
valeri
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

no właśnie mniej więcej tak to wyliczyłam ale mnie się kroi, że będę chyba czekała dłużej.
Czekam od sierpnia 2011 mam 21 miesięcy za sobą. Jak udało mi się po wielkich trudach (osoby zatrudnione z ow nfz w Katowicach, niechętnie odbierają telefony) w końcu dodzwonić to otrzymałam 3 różne terminy.
Najpierw miałam pojechać lipiec-sierpień, za drugim razem usłyszałam, że pojadę sierpień wrzesień.
Ale ostatnia informacja to mnie powaliła. Najwcześniej pojadę październik- listopad. Uważam, że ta kolejka to tylko pic na wodę. Atrakcyjne miesiące są zarezerwowane dla "znajomków".
Bo jak inaczej to wytłumaczyć ? Jeżeli faktycznie chcą mnie wysłać w listopadzie, to mój czas oczekiwania chyba przekroczy rekord. To będzie 27 m-cy oczekiwania.
bary149
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 maja 2013 19:58
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: bary149 »

valeri pisze:no właśnie mniej więcej tak to wyliczyłam ale mnie się kroi, że będę chyba czekała dłużej.
Czekam od sierpnia 2011 mam 21 miesięcy za sobą. Jak udało mi się po wielkich trudach (osoby zatrudnione z ow nfz w Katowicach, niechętnie odbierają telefony) w końcu dodzwonić to otrzymałam 3 różne terminy.
Najpierw miałam pojechać lipiec-sierpień, za drugim razem usłyszałam, że pojadę sierpień wrzesień.
Ale ostatnia informacja to mnie powaliła. Najwcześniej pojadę październik- listopad. Uważam, że ta kolejka to tylko pic na wodę. Atrakcyjne miesiące są zarezerwowane dla "znajomków".
Bo jak inaczej to wytłumaczyć ? Jeżeli faktycznie chcą mnie wysłać w listopadzie, to mój czas oczekiwania chyba przekroczy rekord. To będzie 27 m-cy oczekiwania.
niewiem jak uciebie ale umnie jak dzwonilem powiedziano mi przy nr.13.146 ze pojade grudzien,styczen ale pani powiedziala ze jak chce moge jechac ze zwrotow i podala 3 terminy w czerwcu a 4 miejscowosci do wybrania ,wziolem i jade 19.06 juz nieczekajac w kolejce.pozdrozycze abys tez tak miala
Zablokowany