ŚLĄSKI - NFZ kolejka
-
daroo
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 31 paź 2013 11:29
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka
- Betina71
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2016 08:03
- Staż sanatoryjny: 3
I tego sobie życzyć możemy i marzyćdaroo pisze:polezyyyy,nabierze mocy i wtedy jak ruszy z kopytaa to tylko patrzec jak sie pojedzieee
- Betina71
- Super Kuracjusz

- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Podczas odbioru w katowickim funduszu europejskiej karty zdrowia zauważyłem ,że sekcja sanatoryjna czyli owe Panie na Jankego były 3 stanowiska skurczyły się do 2 biurek a aparat telefoniczny widoczny jest JEDEN.Betina71 pisze:Dziękuję ten posiadam i znam ale myślałam,że jest jakiś inny bezpośrednio na zwroty. Tam się dodzwonić graniczy z cudem ha hachoć cuda się zdarzają. Ostatnio po 3 dniach się dopiero dodzwoniłam.
Wprawdzie dzwoniący ciągle ,ale widać było ,,że PRIORYTETEM sa osoby na korytarzu.
Uważam ,że przez telefon -Nie dowiemy sie tego co moglibyśmy dowiedzieć sie podczas rozmowy
Oczywiście jeżeli jesteśmy do nie przygotowani.
A tak na Marginesie Betino ..bez urazy o zwroty chyba możesz ubiegać sie po odpowiednim czasie proponuje poczytać Dział Zwroty tam są podane Terminy
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
- Betina71
- Super Kuracjusz

Dokładnie taka jest moja sytuacja i dziękuję za zainteresowanieFelice pisze:Darku z tego co Betina pisze to jest jej pierwszy wyjazd sanatoryjny,czyli o zwroty może dzwonić po zakwalifikowaniu przez balneologa.Wcześniejszy wyjazd to była szpitalna wczesna rehabilitacyjna kardiologiczna,a ta jest niezależna od pobytów sanatoryjnych.Chyba,że są jakieś niuanse w informacjach.
Jak to 38 miesięcyBetina71 pisze:Witaj.Ja złożyłam wniosek w kwietniu i cisza...założyłam temat wiec zerknij jeśli masz ochotę.. Mnie w NFZ powiedziała Pani,że czas oczekiwania to już 38 miesięcy. Sam składałeś wniosek czy przychodnia go kierowała?
![]()
Pozdrawiam.