Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Arker pisze: 29 kwie 2025 20:39
Juz zostalo 10 dni do wyjazdu wiec zapytuje kto tam bedzie bo jak narazie tylko o Zosi wiem
Abbbbbbbbbb ciekawe która to chce z tobą potańczyć i spędzić nockę https://www.youtube.com/watch?v=AUV_q8k ... kaOfficial , udanego spotkanka , może i ja kiedyś zawitam na jakieś , ale jak w czerwcu ktoś zawita do Lądeczka to było by miło na Stawach wypić piweczko
Nie musi chciec ,nic na sile dam sobie rade a twoje podpowiedzi sa niskich lotow ,wspolczuje .Tacy tylko psuja opinie o kuracjuszach ,nie idz ta droga
Nie kleimy plakatów , nie dajemy ogłoszeń, nie ma jakiś organizatorów . Jeśli Ktoś z forum będzie w tygodniu16-22 (np. Ja z Ewaszką) i miałby chęć na wspólną kawę to będziemy mieć laptopy i na pw możemy się umówić czy wymienić telefonami. Będą jeszcze inne koleżanki ale nie mam upoważnienia wymieniać ich personalnie. Spotykać się w większej grupie będziemy już na miejscu.
Do zobaczenia