Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Nutka pisze: 03 mar 2019 21:12
Może i były.....ale z Szklarskiej...nie wklejał ,to i człowiek nie szukał
No proszę, jaka mądrala z "krainy latających siekier"
Dawno nie było żadnej fontanny ...To spytam gdzie znajduje się ta?
Taka łatwizna na dobry wieczór
DSC_0717.JPG (36.27 KiB) Przejrzano 106 razy
PS. Dzia_dek gdzieś zaginął, nie zdradził się w jaki rejon wybył to po powrocie dopiero nam zabije klina
Fontanna Krystyna w Świnoujściu.............
Szukałam, szukałam i ........... znalazłam. Z tą fontanną to ponoć wielka afera była..... bo nazwano ją imieniem odwołanej pani prezes Filińskiej, a cała budowa fontanny była jedną wielką nieprawidłowością.
Nic dodać, nic ująć.... Może poza tym, że Pani Krystyna Filińska zmarła w październiku ubiegłego roku i w obliczu śmierci wszelkie niedomówienia pójdą w niepamięć. Fontanna zlokalizowana przed Zakładem Przyrodoleczniczym "Rusałka"