Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hej.....Powiadają że jak "Jak kocha to poczeka"
.Kochasz nas troszkę jednak tak czekasz długo .
Witajcie! Już Balbinko będę Ci towarzyszyć w kawusi.Dziękuję Ci cudnie.
Cześć Słoneczka , już ćwierkacie przy kawusi ... Balbinko Ty się obudziłaś o 1.30 a ja poszedłem spać o 1.30 to jak zmiana dyżurna
pogoda ładna i ma być jeszcze cieplej niż wczoraj, a od jutra deszczowo.... miłego dnia
Dziekuję Alutko!
Również życzę miłego otulania się promykami!❤
Czy gdziekolwiek wczoraj padał deszcz?Jakaś mikro burza zmierza z zachodu moim kierunku. Zastanawiam się czy dotrze. czy wyparuje... Polska zaczyna "stać "w promieniach. Żle to wróży .
Witam Gaduły
Kawka się pije , trochę ploteczek w necie i czas do ogrodu Ławeczka , stoliczek czekają
Gdyby moja pralka posiadała opcję , rozwieś pranie , już byłabym w ogrodzie