Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam kuracjuszki. Elu trzymam kciuki. Mam nadziejże, że do tych bab dotrze w końcu,że nie chodzi tu o osobę w wieku 60-70lat, tylko dużo starszą osobę, której należą się specjalne względy. Wiem coś o tym, bo mam tatę, który liczy 85 wiosen i teściową w wieku 87 lat. Nie mam pojęcia jaką trzeba być znieczulicą-urzędniczką, do której nie docierają żadne argumenty. Ale, mam znajomych w rożnych rejonach Polski i wierzcie mi, tylko u nas pracują takie wydry.
Smakija1, napisz proszę kiedy składałaś wniosek i przy jakim numerze dostałaś przydział i na jakie schorzenie. Ja wczoraj zadałam pytanie na stronie NFZ. Zapytalam z jakiego miesiąca rozpatrują obecnie wnioski i z jakim terminem realizacji. Odpisali mi, że na 6 czerwca rozpatrują wnioski złożone w listopadzie z przydziałem na wrzesień. Zresztą możecie przeczytać same. Podpisałam się jako "kuracjuszka".
Smakija gdzieś zginęła.Jeżeli się nie mylę to chyba w tym samym terminie co ja mojej tesciowej czyli poczatek grudnia, razem poszły do weryfikacji i razem wróciły do kolejki.
witam ja też wniosek składałam w grudniu i dzisiaj dostaŁAM SKIEROWANIE do Krynicy Zdrój sanatorium MIELEC czy ktoś cos więcej wie o tym sanatorium proszę o informację.Pozdrawiam
a ja się stresuje, gdyż 3 września jadę prywatnie na 10dni. Mogę jechać po 20 września i później Mam nadzieję ze 3 w 1 tzn. kardiologia, neurologia i reumatologia spowoduje, że zaliczę i wyjazd prywatny i ten z NFZ. Trzymajcie kciuki.