Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziękuję. Pytałam kiedy można u nas dzwonić o zwroty, miła pani powiedziała że po weryfikacji czyli około 20 miesiąca to jest na tą chwilę, a co będzie później to nie wiadomo.
beatricz pisze:Witam oczekujących! Dziś że zwrotów zdecydowaliśmy się z mężem na Szczawno , to już za 10 dni. Później z ZUS Krynica-Zdrój wyjazd za 50 dni.
Superrrrr!!!!! Ja jeszcze trochę i też zacznę dzwonić.......po 01.06........
beatricz pisze:Witam oczekujących! Dziś że zwrotów zdecydowaliśmy się z mężem na Szczawno , to już za 10 dni. Później z ZUS Krynica-Zdrój wyjazd za 50 dni.
Będziecie mieli mało czasu między jednym a drugim wyjazdem. Super wakacje....tylko pozazdrościć
Witam serdecznie .Po 30-tu cięzkich miesiącach czekania NFZ uprzejmie doniósł ze od 24-go czerwca czekają na mnie niecierpliwie w Cieplicach sanatorium Lalka
Roger47 pisze:Witam serdecznie .Po 30-tu cięzkich miesiącach czekania NFZ uprzejmie doniósł ze od 24-go czerwca czekają na mnie niecierpliwie w Cieplicach sanatorium Lalka
Trzeba zmienić NFZ- u nas czeka sie 18 miesięcy- maksymalnie. Gratulacje dla wytrwałych