Żegiestow Wiktor,27.02-20.03.2017 wyjazd z Siedlec.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ja-ga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 wrz 2013 19:12
Oddział NFZ: Lubelski

Re: Żegiestow Wiktor,27.02-20.03.2017 wyjazd z Siedlec.

Post autor: Ja-ga »

:D :D Nie martw się. Na miejscu wszystko się wyrówna. Nastąpi weryfikacja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A bagaże mężczyzn różnią się nieco od bagaży kobiet. Są też wyjątki. Kiedyś widziałam pana z 3 ogromnymi walizami :!: :!: :!: :!: :!: Tymczasem spadł śnieg.....
Briant
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 sty 2017 13:26
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Briant »

:D No ,skoro mówisz,że się wyrówna,to muszę wierzyć doświadczonej kuracjuszce :lol: :lol: :lol: A cóż ten pan miał w 3 walizach?Wiesz co,myślę,że miał książki,no bo chyba nie aż tyle szmat :lol: Tak,spadł śnieg,ciekawe jak się spiszą służby drogowe,szczególnie w gorach :?:
Ja-ga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:shock: Nie mam pojęcia, ale ten widok poprawił mi samopoczucie, bo zawsze myślę, że za dużo biorę w różne podróże.......
I żeby nie było - to był tylko jego bagaż :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ten śnieg, to chyba tylko przedwiosenny remanent..... Kamerki w Szczawnicy pokazują, że mało co posypało. To już u nas jest bardziej biało. I oto znowu mam dylemat - którą kurtkę :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Awatar użytkownika
beatrix-67
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2017 16:12
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: beatrix-67 »

Ja-ga pisze::shock: Nie mam pojęcia, ale ten widok poprawił mi samopoczucie, bo zawsze myślę, że za dużo biorę w różne podróże.......
I żeby nie było - to był tylko jego bagaż :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ten śnieg, to chyba tylko przedwiosenny remanent..... Kamerki w Szczawnicy pokazują, że mało co posypało. To już u nas jest bardziej biało. I oto znowu mam dylemat - którą kurtkę :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Do Jagi .Czy już w końcu sie spakowałaś w jedziesz do Szczawnicy? :( Bo my już tu szalejemy ale jest troche pomór grypiozy u kuracjuszy chyba wody termalne w Słowacji zaszkodzily :o No zbieraj sie i w drogę nas jest troche mało w tym turnusie trochę dzieciaczkow zajmuje 1 i 2 piętro ale ponoć maja już wyjeżdżać polecam wyjedź wcześniejto lepszy pokoj może dostaniesz :D .To szczęśliwej drogi ci życzę :D
Ja-ga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:D :D Zbyszek, gdzie jesteś? Ja już na miejscu w jedynce z widokiem na góry. Niestety dziś nie ma lekarza....... Startujemy jutro od 7 rano. :mrgreen:
Briant
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ja już też na miejscu i też mam pokój z widokiem na góry.Niestety pokój dwuosobowy.Siedzę sam w kawiarni i czekam może zobaczę jakiegoś czlowieka :lol:
Ja-ga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:oops: Ale jeszcze nie masz sąsiada? I nie wiesz kto zacz? :?: Jednak jest jakaś równowaga, ty nie mas jedynki, a ja nie mam kawiarni.... Wprawdzie po podróży jestem zmęczona, ale gdyby była na miejscu.... No nic, jutro nowy etap. Trzymaj się i nie daj się. 8-)
Briant
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie mam wspolspacza,jutro się zacznie kocioł jak wszyscy się zjada.Wolałbym jedynke i kawiarni mogłoby nie być.Zresztą Ty nie narzekaj,jesteś w mieście a nie jak ja daleko od szosy :lol: A czym tak się zmeczylas,przecież nie prowadziłas samochodu?Ale rozumiem,przecież do sanatorium nie jeżdżą ludzie zdrowi,a chorego wszystko męczy. :D
Ja-ga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:shock: Może dobrze trafisz z sąsiadem, szczerze ci tego życzę. Ja męczę się drogą bo nawet jak nie prowadzę, to prowadzę. No i zmiana klimatu, zakręciła mi w głowie bez żadnych "recepturalnych wspomagaczy" Ale jutro będę jak nowa. Ja mam wizytę u pielęgniarki o 7 rano,potem u lekarza ( dziś przyjechało tylko z 15 osób), a ty kiedy? :?: :?:
Briant
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tu też około 15 osób ,z tego co widziałem na liście.Ja mam jutro o 8 być u pielęgniarki ,zobaczymy jak się to wszystko poukłada.Ja wcale nie czuję się zmęczony,chociaż przeszło 500 km za fajera.No ale co mam robić,jak tu pusto,pochowali się po pokojach.Jest stół do ping ponga,ale sam nie będę przecież grał.W kawiarni,oprócz młodziutkiej barmanki ,też zero człowieka.Zostało oglądanie telewizji :roll:
ODPOWIEDZ