Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kuracjusz sportowiec, kuracjusz kibic. Sport to zdrowie, a więc... kibicujcie swoim drużynom, piszcie o wydarzeniach sportowych, pochwalcie się swoimi osiągnięciami.
Wprawdzie w klasyfikacjach będziemy na 3 miejscu ,ale katarczycy występowali po za konkursem
Mogli i mogą Sobie jak i swemu Szejkowi już przed mistrzostwami dać to złoto ,ale moralnie nie powinni się tym zbytnio chwalić.
A tak już na marginesie za niecały rok w Polsce obędą się Mistrzostwa Europy mecze min w Katowicach może wtedy Bardzo Podziękujemy tak władzom jak i sędzią z ..Serbii
Zresztą z tego co słyszałem dziś obaj Serbowie już zamknęli swe konta na FCB był taki sędzia piłkarski ..Webb może słowa podziękowań Naszym braciom z ...Serbii za fair branie petro dollarów
Zdecydowałam jednak oglądać finał spotkanko po meczu
...niespodzianki są bardzo miłe , ale nie lubię jeśli kolidują z moimi planami lub ktoś zmienia myśląc , że dla mnie jest to milusie ...no nie jest milusie niezależnie kto je mi funduje
Kibicuję oczywiście Francji
oj joj joj piękny łokieć francuskiego katarczyka i echo.
Moja teoria o przekóbstwie wszelkich Sędziów potwierdza się pomimo przewagi Francuzów nie jest pewne , że mecz dograją i wygrają.
Smutne dobrze ,że arabowie nie maja jeszcze lodowisk i nie znają hokeja bo by się dopiero działo.