Moralność Nasza...Jacy Jesteśmy?
- lubelanka64
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 wrz 2015 17:23
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 10 razy
Re: Moralność Nasza...Jacy Jesteśmy?
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Jestem za...ZenekM197 pisze: 01 gru 2020 20:32 Słoneczkojak zawsze nam świeci i czarem i spokojem zachwyca nas na Forum, żałuję, że bliżej poznać się teraz nie możemy, bo pandemia szyki nam popsuła
i spotkanie w Ciechocinku do skutku nie doszło, ale obiecaj mi Słoneczko miłe
, że po tym szaleństwie zwanym pandemią ruszymy na podbój Zdroju, nie pytaj tylko, którego bo to uzgodnić przed wyjazdem nam będzie trzeba
![]()
![]()
![]()
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Alicjo jak będzie trzeba to i przytaknąć też potrafię+alicja+ pisze: 01 gru 2020 22:45 Już to pisałeś,proszę nie powielać napisanych już komentarzy![]()
A Słoneczko ma swoje zdanie...![]()
czy tylko przytakiwać potrafi ...
![]()
SłoneczkoSloneczko pisze: 02 gru 2020 09:08Jestem za...ZenekM197 pisze: 01 gru 2020 20:32 Słoneczkojak zawsze nam świeci i czarem i spokojem zachwyca nas na Forum, żałuję, że bliżej poznać się teraz nie możemy, bo pandemia szyki nam popsuła
i spotkanie w Ciechocinku do skutku nie doszło, ale obiecaj mi Słoneczko miłe
, że po tym szaleństwie zwanym pandemią ruszymy na podbój Zdroju, nie pytaj tylko, którego bo to uzgodnić przed wyjazdem nam będzie trzeba
![]()
![]()
![]()
![]()
A co o przytakiwanie chodzi to tu każdy swoje myśli nam na Forum przedstawić może, a kto za kim obstaje tego niech nikt nie dochodzi, bo temat o moralności teraz rozbieramy a nie o układach koniecznych rozmawiamy.
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lis 2019 13:01
Hipokryt, zgadzam się z Tobą, najważniejsze, żeby trenowanie się nie znudziłoHipokryt pisze: 01 gru 2020 16:06"Trening czyni mistrza" - jak głosi znane powiedzenieRudaAndzia pisze: 13 lis 2020 00:14 (...)
Feli to zastanawiam się jak to robisz, że wywołujesz takie poruszenie swoimi słowami![]()
![]()
![]()
efekty wtedy mogą być kiepskie
wtedy dopiero mogą niektórzy być zawiedzeni
a takiego nie otrzymają, oczywiście z całym szacunkiem dla naszych bardzo pozytywnie nastawionych Forumowiczów, bo w tym przypadku mam na myśli maruderów, którzy plączą się po Forum i ciągle za czepek Forumowiczów ciągają
Eh, życie nawet to forumowe nie jest łatwe
Łzy - Życie jest piękne
https://www.youtube.com/watch?v=pg-23XL ... 82%C5%81ZY
Przepraszam
Słoneczko
Na mnie już czas i do Łóżkowic się udać muszę, bo porannej pobudki inaczej nie przeżyję
Słoneczko, dziękuję
Dobranoc