Spotkania w Świnoujściu

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 253 razy
Podziękowano: 137 razy

Re: Świnoujście luty 2020

Post autor: GIENIA »

Mnie bardziej podoba sie ten mim , ktory sam stoi ... gdy Mu powiedzialam ze powalaja mnie Jego miny , wrzucajac Mu monete do koszyczka , dopiero wtedy zaczal je stroic. :D. gestem dloni przywolal mnie do siebie , to podeszlam , a On dlonia rozwalil mi fryzure :lol: :lol: i dopiero wtedy zaczal miny do mnie stroic :lol: :lol: A ja Wam napisze w tajemnicy ;) tylko nie mowcie Zbyszkowi :lol: :lol: , 1/4 Jego paczki , chyba wroci na kilka dni :D :P 8-) A dzisiaj w Energetyku moze spotkamy kogos znajomego ;)
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Relacja z dnia dzisiejszego :D spacerek ze Zbyszkiem przed i popoludniowy to oczywista oczywistosc :D :lol: na popoludniowym dostal rozkaz pojscia do lozka ( sam ) :lol: :lol: biedaczysko sie rozchorowal :cry: :cry: :cry: jutro biegne Mu po leki, cytryny , maliny i cos tam jeszcze , do weekendu musi byc zdrowy :P :P :P poszlysmy z kolezanka we dwie do Energetyka z mieszanymi uczuciami , nasza grupa jednak szybko sie powiekszyla o moich rodakow, malopolan 😄
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Spotkalam tam kilka znajomych osob , znajomych to moze za duzo powiedziane , ale byly to osoby z ktorymi kiedys dzielilismy stolik , lub po prostu siedzielismy przy sasiednich stolikach. , lapka w gore... czesc czesc , byl tez facet ...; to raczej dla Zbyszka informacja ;) ten mlody sympatyczny z wasami z Sobotki. , w tancu przybil mi piątke i pytal o Ciebie. 😎 byla tez osoba znana i mnie i Zbysxkowi, ktorej trzykrotnie machalam, udala ze mnie nie zna 😥malo to przyjemne , to po jasna.....ch ..,, tyle umawiania przed wyjazdem :?: :?: :idea: :roll:
Awatar użytkownika
krisss0070
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 20:29
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: krisss0070 »

GIENIA pisze: 09 lut 2020 23:43 😎 byla tez osoba znana i mnie i Zbysxkowi, ktorej trzykrotnie machalam, udala ze mnie nie zna 😥malo to przyjemne , to po jasna.....ch ..,, tyle umawiania przed wyjazdem :?: :?: :idea: :roll:
Nie warto i szkoda zachodu to świadczy o jej wychowaniu :roll: a znam Ciebie :serce: to olej to i baw się dobrze :kwiat:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Gienia ma rację, że poszedłem do łóżka, bo się przeziębiłem, ale myślę, że dzisiaj już będzie lepiej i jutro pójdziemy na koncert do IRYSA, a mamy już bilety.
Przeziębienie mnie rozłożyło, bo jednak płeć piękna w ubiegłym tygodniu domagała się ode mnie chyba za dużo spacerów, tańców i innych rzeczy. Dzisiejszą noc miałem fatalną i to jeszcze byłem sam w łóżku :lol:
Od 7.00 idę na zabiegi i do śniadania wszystkie załatwię.
Pozdrawiam
Krisss takich prób jak teraz zrobiła Gienia było kilkanaście z miernym skutkiem, bo skończyło się na obiecankach. Ale już ich nie podejmujemy z przyczyn jak napisałaś. :(
Awatar użytkownika
krisss0070
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

zbigniew165 pisze: 10 lut 2020 06:30 Krisss takich prób jak teraz zrobiła Gienia było kilkanaście z miernym skutkiem, bo skończyło się na obiecankach. Ale już ich nie podejmujemy z przyczyn jak napisałaś. :(
:lol: i super Zbyszku ;) pewnie ta osoba się czegoś Obawia hmm :o :lol: w życiu piękne są tylko chwilę i dlatego trzeba z niego korzystać by było ich jak najwięcej bo to one dają nam piękne wspomnienia :serce: :kwiat: a ta osoba wcale nie musi przebywać w waszym towarzystwie wy się i tak świetnie bawicie sie bez niej :twisted: :D pozdrawiam i ściskam 🤗😚
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Kriss :kwiat: lepiej nie sciskaj Zbyszka bo mozesz oberwac :lol: :lol: Tylko ja otrzymalam pozwolenie na opieke nad Nim do piątku :lol: :lol:
Awatar użytkownika
krisss0070
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

GIENIA pisze: 10 lut 2020 07:27 Kriss :kwiat: lepiej nie sciskaj Zbyszka bo mozesz oberwac :lol: :lol: Tylko ja otrzymalam pozwolenie na opieke nad Nim do piątku :lol: :lol:
Hmm jaka jesteś złośliwa :P :shock: :lol: nie zazdraszczaj :twisted: jak ktoś 8-) :lol: żeby nie było już się tłumaczę 😜 te uściski są dla waszej grupy 🙈😌
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

:lol: :lol: :lol: grzeczna z Ciebie dziewczynka :P