mam wolne dzisiajKleinehexe pisze: 21 mar 2023 06:48A Andrzej już wie, bo ja reflektuję?..myślę, że będzie jeszcze niejedna okazja![]()
ja, Ty i Andrzej
kurna trójkącik jak ta lala...
![]()
![]()
![]()
![]()
Andrzej będzie na zdalnym

mam wolne dzisiajKleinehexe pisze: 21 mar 2023 06:48A Andrzej już wie, bo ja reflektuję?..myślę, że będzie jeszcze niejedna okazja![]()
ja, Ty i Andrzej
kurna trójkącik jak ta lala...
![]()
![]()
![]()
![]()

eeee tam mroczna, zaraz...po prostu "inna"Kleinehexe pisze: 21 mar 2023 06:51O borze iglasty, cóż to za mroczna wizja? Brrry!lubię wyzwania...czyli , jak mniemam, będę mieć do czynienia ze skrzyżowaniem pluszowego osiołka z Beatą we włosiennicy, okładającą się pejczem z okrzykiem : MEA CULPA, mea maxima culpa ...
Nie mieszajmy w to polityki, ani innych instytucji.
![]()

a znasz to...

jest tylko jedna, jedyna opcja na taką konfiguracjęKleinehexe pisze: 21 mar 2023 07:14 Dobra, ty bierz Beatę, ja Andrzeja, może być z pejczem, nieważne którędy przybędzie![]()
Zmykam do pracy, opowieść poczytam później.![]()

...w ogóle ciekawi mnie czy ta pani żyjeCzarodziej pisze: 21 mar 2023 07:27 , a tu znikąd widzę kobiecinę tachającą dwa wiaderka pełne wody, pod górkę , idącą na wprost mnie...
sam ledwie żywy, podbiegłem , wyrwałem jej te wiadra , z okrzykiem - Pomogę Pani..i zaniosłem je , stawiając koło ławki...Pani doczłapała, dysząc...usiadła obok..podziękowała i ....po wymianie uprzejmości, w trakcie odpoczynku, co się okazało...