Pobyt-opinia Busko Zdrój Astoria 7,01:28 01,2026

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
wiktor64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 sty 2017 20:42
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 40 razy
Podziękowano: 22 razy

Re: Pobyt-opinia Busko Zdrój Astoria 7,01:28 01,2026

Post autor: wiktor64 »

pitt53 pisze: 24 sty 2026 16:43 Nie wiem kto to Pit...ale nie ważne. Dziwi mnie tylko, że jesteście w tym samym miejscu i czasie a kontaktujecie się za pośrednictwem forum. Nigdy nikogo nie pytałem o żadne szczegóły i mnie to nie interesuje. Zważ jednak na swoje uzewnętrznianie bo nie tylko kuracjusze tutaj zaglądają.
To teraz będę pisał Pitt,53
I już wiadomo
CDN.....
Awatar użytkownika
Hejusia
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 lut 2022 18:44
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 1 raz

Post autor: Hejusia »

Też jestem w Busku do czwartku, jestem w Rafale gdzie nie ma zasięgu więc dopiero co przeczytałam cały wątek Wiktora i powiem... Zazdroszczę werwy i zdrowia, ja niestety źle się czuję i nawet raz na żadne balety się nie wybrałam ale towarzystwo czasem się wybiera, byli we Włókniarzu i Wojskowym, dziś też się tam wybierają i mówią , że świetnie się bawią na takich wyjściach.
Życzę dalszych miłych spotkań i czekam na relację 😁
Ja opinię o Rafale wstawię dopiero po powrocie do domu bo z tym zasięgiem to bym dostała szału.😡
Awatar użytkownika
ZbigniewMax
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 maja 2022 09:24
Oddział NFZ: Małopolski
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: ZbigniewMax »

Hejusia dziękujemy za miłe słowa, a może przełamała byś się, wystarczy posiedzieć przy stoliku,wypić herbatę. Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Felice »

Chyba nie wierzę w to co czytam...
Temat Wiktora dotyczy pobytu w Astorii w tym czasie. Może na ten temat pisać to na co ma tylko ochotę.
Pitt53 każdy ma prawo spędzać czas tak jak lubi i opisywać to na swój sposób.
W sumie to całe szczęście, że ciebie teraz tutaj nie ma... :roll:
Awatar użytkownika
zbyszko61
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 kwie 2024 16:21
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 22 razy
Podziękowano: 18 razy

Post autor: zbyszko61 »

Fajna dyskusja :D Byłem nie tak dawno w Busku w wojskowym ale może będę milczał. Kiedyś jednemu panu tu na forum zwróciłem uwagę w temacie wyjazdów małżeńskich to były osoby które mnie chciały zjeść. ;)

Nie wiem kto tu jest adminem ale może warto by się zastanowić nad wgraniem jakiegoś czata. Można na bieżąco prowadzić tego rodzaju dyskusje i nieźle się bawić. Forum stoi na skrypcie phpBB i nie powinno być problemu z wgraniem tego typy wtyczki.

I coby nie było, nie przeszkadza mi jak sobie tu dyskutujecie a nawet z zaciekawieniem to przestiudiowałem :)

Dobrego wieczoru :serce:
Bibi2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2021 14:26
Podziękował: 21 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: Bibi2 »

Oczywiście że czytam relację Wiktora z pobytu w Busku i nic mi do tego jaką przyjął formułę
i na co dał przyzwolenie w swoim temacie.
Pitt53 wyraził opinię na ten temat (jak widać z reakcji zupełnie odmienną), ale też nie zasłużył żeby Go tak "zjechać" ,
dajmy sobie trochę przestrzeni , szkoda życia .
W temacie "Spotkania" napisałam : to miłe , że ludzie chcą się spotykać i poznawać , niech tak będzie.
Dobrej niedzieli , a ona dzisiaj jest ważna :)

Wiktor, czekam na podsumowanie
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 18 razy

Post autor: alka50+ »

Kochani z Forum NS ....miłej niedzieli :serce:

Dzisiaj i ja gram , jak zawsze, dla WOŚP i naklejam serduszka w czerwieni.... wyrażające i miłość i jedność i wzajemny szacunek i poparcie.
Każdy tak jak uważa....a jest Was w Busku Zdroju spora Gromada ...proszę wrzućcie ,,grosik,, do puszki WOŚP i grajmy...grajmy razem.... :serce: :serce: :serce: .

Miłych pobytów ..wspaniałych wspomnień..integracji...i oczywiście tańców na parkietach....w każdym miejscu i zostawiajcie swoje relacje które doczytuje i za które dziękuję.

Pozdrawiam cała Ekipę i czytających :serce:
Awatar użytkownika
wiktor64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 sty 2017 20:42
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 40 razy
Podziękowano: 22 razy

Post autor: wiktor64 »

Witam :)
Niby to niedziela ale naszło mnie coś napisać ,wczoraj byliśmy w wojskowym z Artkiem i był Max,ale miejsc już nie było o poszedł,kurcze było tam kiepsko ,albo już mam przesyt tańców.... dziś jeszcze relax i chyba starczy bo nogi bolą,jednak maraton 3 tygodniowy swoje robią
A jeszcze co do pita53 ja sk się nie umi czytać ze zrozumieniem to nie moja wina, każdy tu może podać co chce ,czy robie źle czy dobrze niemie to oceniać ,dali zobaczcie ile jest odsłon moich relacji ponad ,9 tys
Przez 3 tygodnie,takiego wyniku nikt chyba
nie miał ,pisze jak piszę ale ludzie czytają i czekają ,,już pisałem robię to dla przyszłych kuracjuszy którzy tu będą
CDN
edwardo
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 24 cze 2024 10:51
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 105 razy

Post autor: edwardo »

Busko faktycznie potrafi być wyczerpujące 🍻 🥂 💃 🕺

Wiktorek - nie zrażaj się irytującymi Cię wpisami , i osobami , jesteś Człowiek Orkiestra i tak trzymaj 👌 👍 , a jesli kogoś irytuje Twoje zachowanie , czy w Busku , czy na forum , to Jego problem , nie Twój ;)
Fajnie się czyta Twoją relację :)

Pitt53 ma nieco racji - te 9 tys. odsłon , które podajesz - nigdy nie wiadomo kto to czyta - może wśród tych osób być Twoja żona 🙄 🥺
edwardo
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 24 cze 2024 10:51
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 105 razy

Post autor: edwardo »

Gdy wspomniałeś Wiktorku o ilości odsłon , zrobiłem mały " test " - od chwili mojego poprzedniego wpisu , tj. ok. 40 minut temu , przybyło Ci ok 120 odsłon :o
Kto czyta ? na forum cisza ;)

Wybacz , że zaśmiecam Ci temat , ale napiszę coś o sobie --- ja jestem tutaj swoją 6 osobową ekipą , od wielu , wielu lat jeździmy razem , z tym , że w niedzielne przedpołudnia mamy zawsze " rozdzielność towarzyską " :lol: z przyczyn wiadomych ;)
Na obiedzie już razem 8-)

A Ty się nie zmieniaj :D
ODPOWIEDZ