Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
romantyk56
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2015 08:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4

Re: Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Post autor: romantyk56 »

wiesniaczkaela pisze:
wiesniaczkaela pisze:Dobry dzionek Romantyk.Nie mam zbyt duzej wiedzy ,wydaje mi sie ze jest to drugi co do wielkosci okreslany profil leczenia,wnioskuje to z obserwacji.Jezeli w skierowaniu nie miales zaznaczonej konkretnej opcji co do terenu to przy neurologii praktycznie mozesz spodziewac sie i gor i morza i niestety nizin tez.Przy tym numerku masz szanse na szybki przydzial,jezeli do konca kwietnia nie przydziela ,to marne szanse, bo wakacyjne miesiace nie dla szarakow. O ficjalnie sa to okresy dla uczacych sie ,nauczycieli i innych takich,tam -zawsze cos wymyslaPostaraj sie zadzwonic do Pan z NFZ :kwiat: :kwiat: u, popros aby w miare mozliwosci podaly Ci termin(wymysl jakies planowane badania ,lub planowanie Idaurlopu).pswieta wiec moze w naszych urzedach pojawia sie ludzkie odruchy.
sory kopsa mi sie klawiatura
Chyba mam zaznaczone nizinne i chciałbym móc pojechać do Buska - Zdrój a najlepiej do 21WSZUR byłem tam prywatnie i jest bardo miło i fajnie ;) :D .Polecam to sanatorium z pełna odpowiedzialnością zabiegi super , zakwaterowanie też, posiłki bardzo dobre nie ma na co narzekać , a ludzie tam pracujący CUDOWNI :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:.
Mam nadzieję , że nie dadzą mi Gołdap Witala ;)
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

romantyk :kwiat: jak i dadzą Busko to daj znać.Wybierzemy się na kawkę. :D :D :D Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

danusia64 pisze:romantyk :kwiat: jak i dadzą Busko to daj znać.Wybierzemy się na kawkę. :D :D :D Pozdrawiam
Danusiu to Ty do Buska-kiedy.Jezeli u mnie sie pouklada iuda mi sie wyjechac tego 30 kwietnia do sanatorium (w ter.17-25mam pobyt na badaniach wCZMP),to po powrocie z Sopot planuje wyjazd na tydzien do Buska-mam zaproszenie, moi znajomi w wojskowym wykupuja co roku pobyt na maj i czerwiec. ;) ;) ;) ;) To wyskoczymy na kawke i to nawet z czyms do kawki -mniam,mniam,mniam :roll: :roll: :roll:
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Nie Elu, ja jadę do Krynicy.Busko to moje terytorium.Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

danusia64 pisze:Nie Elu, ja jadę do Krynicy.Busko to moje terytorium.Pozdrawiam
Czy przez terytorium mam rozumiec miejsce zamieszkania ,bo cos dzisiaj slabo mysle :?: :idea: :?: :idea:
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Tak Elu.Mieszkam w pobliżu.Ty słabo myślisz,ja słabo piszę i nie możemy dojść ładu. :lol: :lol: :lol: A to wszystko przez ten bigos,zanim pilnować garów w kuchni to co chwilę tu zaglądam.Uzależnienie czy co :?: Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

danusia64 pisze:Tak Elu.Mieszkam w pobliżu.Ty słabo myślisz,ja słabo piszę i nie możemy dojść ładu. :lol: :lol: :lol: A to wszystko przez ten bigos,zanim pilnować garów w kuchni to co chwilę tu zaglądam.Uzależnienie czy co :?: Pozdrawiam
Bigos mniam ale nie moge(worek)Ida swieta wiec nam tez przyda sie chwila odsapu.Chwilami glaszcze lapka bo zeby nie on to pewnie nie zmobilizowalabym sie na chwileczke odpoczynku.Niby dzieci wyfrunely z domu a pracy nadal ogrom,albo sil coraz mniej Danusiu jezeli nie uciekniesz z forum to jak bede w Busku to dam znac .Moze uda nam sie sie gdzies spotkac w realu w kawiarence na kawce.Buziole,Ela :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Post autor: jacky6 »

proszę z pogaduchami do innych wątków...
bo przyjdzie Admin i Was pogoni, że hej...

:mrgreen: 10 MDE :ugeek:
Awatar użytkownika
romantyk56
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2015 08:02
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: romantyk56 »

jacky6 pisze:proszę z pogaduchami do innych wątków...
bo przyjdzie Admin i Was pogoni, że hej...

:mrgreen: 10 MDE :ugeek:
Co mamy pisać skoro NFZ nic nie zmienia ze skierowaniami, nie przydziela sanatorium i nie ma tematu , gdyby były przydziały byłaby dyskusja o sanatoriach o wraunkach w nich panujących ;) :)
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Dzisiaj znów pikowanie ! :D Godzina W się zbliża!
Zablokowany