Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
wiesniaczkaela pisze:Dobry dzionek Romantyk.Nie mam zbyt duzej wiedzy ,wydaje mi sie ze jest to drugi co do wielkosci okreslany profil leczenia,wnioskuje to z obserwacji.Jezeli w skierowaniu nie miales zaznaczonej konkretnej opcji co do terenu to przy neurologii praktycznie mozesz spodziewac sie i gor i morza i niestety nizin tez.Przy tym numerku masz szanse na szybki przydzial,jezeli do konca kwietnia nie przydziela ,to marne szanse, bo wakacyjne miesiace nie dla szarakow. O ficjalnie sa to okresy dla uczacych sie ,nauczycieli i innych takich,tam -zawsze cos wymyslaPostaraj sie zadzwonic do Pan z NFZ u, popros aby w miare mozliwosci podaly Ci termin(wymysl jakies planowane badania ,lub planowanie Idaurlopu).pswieta wiec moze w naszych urzedach pojawia sie ludzkie odruchy.
sory kopsa mi sie klawiatura
Chyba mam zaznaczone nizinne i chciałbym móc pojechać do Buska - Zdrój a najlepiej do 21WSZUR byłem tam prywatnie i jest bardo miło i fajnie .Polecam to sanatorium z pełna odpowiedzialnością zabiegi super , zakwaterowanie też, posiłki bardzo dobre nie ma na co narzekać , a ludzie tam pracujący CUDOWNI .
Mam nadzieję , że nie dadzą mi Gołdap Witala
danusia64 pisze:romantyk jak i dadzą Busko to daj znać.Wybierzemy się na kawkę. Pozdrawiam
Danusiu to Ty do Buska-kiedy.Jezeli u mnie sie pouklada iuda mi sie wyjechac tego 30 kwietnia do sanatorium (w ter.17-25mam pobyt na badaniach wCZMP),to po powrocie z Sopot planuje wyjazd na tydzien do Buska-mam zaproszenie, moi znajomi w wojskowym wykupuja co roku pobyt na maj i czerwiec. To wyskoczymy na kawke i to nawet z czyms do kawki -mniam,mniam,mniam
Tak Elu.Mieszkam w pobliżu.Ty słabo myślisz,ja słabo piszę i nie możemy dojść ładu. A to wszystko przez ten bigos,zanim pilnować garów w kuchni to co chwilę tu zaglądam.Uzależnienie czy co Pozdrawiam
danusia64 pisze:Tak Elu.Mieszkam w pobliżu.Ty słabo myślisz,ja słabo piszę i nie możemy dojść ładu. A to wszystko przez ten bigos,zanim pilnować garów w kuchni to co chwilę tu zaglądam.Uzależnienie czy co Pozdrawiam
Bigos mniam ale nie moge(worek)Ida swieta wiec nam tez przyda sie chwila odsapu.Chwilami glaszcze lapka bo zeby nie on to pewnie nie zmobilizowalabym sie na chwileczke odpoczynku.Niby dzieci wyfrunely z domu a pracy nadal ogrom,albo sil coraz mniej Danusiu jezeli nie uciekniesz z forum to jak bede w Busku to dam znac .Moze uda nam sie sie gdzies spotkac w realu w kawiarence na kawce.Buziole,Ela
jacky6 pisze:proszę z pogaduchami do innych wątków...
bo przyjdzie Admin i Was pogoni, że hej...
10 MDE
Co mamy pisać skoro NFZ nic nie zmienia ze skierowaniami, nie przydziela sanatorium i nie ma tematu , gdyby były przydziały byłaby dyskusja o sanatoriach o wraunkach w nich panujących