Ja jo byłach to tyż były małżeństwa i wszyscy razem sie bawili a pań była przewaga i żodnego zgorszynio nibuło
HANYSY SE TU GODAJOM
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 50 razy
- Podziękowano: 52 razy
Re: HANYSY SE TU GODAJOM
Ja jo byłach to tyż były małżeństwa i wszyscy razem sie bawili a pań była przewaga i żodnego zgorszynio nibuło
No ja..ale łoni to starzyki byli i ino se słuchać przyszli i chcieli co by grali spokojno -muzyka -tango-przytulango a takiego tańca solo nie idzieewasz pisze:No co Ty Stokrotko![]()
Ja jo byłach to tyż były małżeństwa i wszyscy razem sie bawili a pań była przewaga i żodnego zgorszynio nibuło![]()
Jo by sie na ta kawa ugodoł ale jo strachliwy bo jak mi ksziwda zrobicie łobiestokrotka pisze:baron14 nie zmieniej tematu -jo się pytała czy nas łobie na kawa zaprosisz![]()
a a Ty abo udowosz abo skąpisz ta kawa
![]()
![]()
- ewasz
- Przyjaciel forum

No to zanim Ty przyjedziesz to łona już zajento bydziebaron14 pisze:Ale jedna frelka jedzie napewno sama ino 3 dni pryndzyj![]()
I co wtedy zrobisz
Bydziesz żykać
A co nas łobchodzi jedna frelka co bydzie tam -jo pytała czy łobie z Ewcią nas zaprosisz na kawa a Ty ino temat inkszy i inkszybaron14 pisze:Ale jedna frelka jedzie napewno sama ino 3 dni pryndzyj![]()
A jako krzywda Tobie mogą zrobić takie grzeczne frelki jak my ??? mosz tam co że się boisz o ta krzywdabaron14 pisze:Jo by sie na ta kawa ugodoł ale jo strachliwy bo jak mi ksziwda zrobicie łobiestokrotka pisze:baron14 nie zmieniej tematu -jo się pytała czy nas łobie na kawa zaprosisz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- ewasz
- Przyjaciel forum

Nooooo co Ty, my Ci krzywda momy zrobic a to niby czemubaron14 pisze:Jo by sie na ta kawa ugodoł ale jo strachliwy bo jak mi ksziwda zrobicie łobiestokrotka pisze:baron14 nie zmieniej tematu -jo się pytała czy nas łobie na kawa zaprosisz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ino chcemy kawa wypić - no dobra zapłacimy se za ta kawa skoro to dla Cia krzywda