Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ależ podpowiedz, na pewno się nie obrażę .
Wiem że rozmiar nie ma znaczenia....... chyba że śrubka do nakrętki .
W innym też mi się bardzo dobrze spało, tyle tylko że wcześniej miałem z tym problem, nawet w swoim .
Możesz mniej oficjalnie...... na uszko , ale decyzja należy do Ciebie .
Zmiany zachodzą i wiem z jakiego powodu i na pewno nie chciałbym do niego wracać . Na pewno jedne w dobrym, a inne zobaczymy z biegiem czasu.
Jestem hetero , ale absolutnie nie przeszkadzają mi inne preferencje.
Bardzo dobrze Cię rozumiem, bo miałam w swoim życiu okres bezsenności i też nie chcę do tego wracać.
Mówiliśmy o obrastaniu, a Ty poszłaś w intymność . Niektórzy tutaj wykorzystują każdą nadarzającą się sposobność do swoich wybujałych i też fantazji...... delikatnie to nazywając .
A co, fantazja Cię moja uwiera. Przecież dobrze wiesz, że to przekora. Nie mam preferencji co do obrastania. Absolutnie nie biorę jako wyznacznik przy nawiązywaniu relacji z ludźmi ich zewnętrza, choć oczywiście po bliższym poznaniu próbowałabym skłonić obrośniętego tłuszczem delikwenta do dbania o swoje zdrowie.
Oj , nie o Twoją, ale fantazjuj według uznania . Piję do tych co wycieczki do innych robią .
Jesteśmy wzrokowcami, a zwłaszcza faceci . Najlepiej szósty zmysł włączyć .
Z tym zwracaniem uwagi to bywa różnie. Czasami, to jakby księciuniowi na pagony narobiło .
A nie ma co sobie głowy zawracać wycieczkowiczami. Chętnie bym ich na warsztat wzięła.
Zdecydowanie intuicja to najlepszy wyznacznik.
Już wiem, że zwracanie uwagi nie wiele da. Najlepszy jest własny przykład i lekka zachęta.
Nie ma potrzeby, posiadam takowe narzędzie tortur.
To zapraszam. U mnie cukiniowo, bo obudziły. Wczoraj zrobiłam ratatuj, które właśnie skonsumowałam i jeszcze na jutro do placków z cukinii wystarczy. A w piekarniku piecze się pasztet z cukinii. Różne robiłam, ale ten wg przepisu Agnieszki Maciąg jest obłędny. Robię już chyba czwarty w tym sezonie.