Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
zbigniew165 pisze: 07 lis 2021 18:40
Gienia też tak sądzę. Ostatnio udało mi się kilka osób, kuracjuszy z naszego turnusu namówić na tańce u nas, bo też chodzili do Scaliano, bo tam więcej facetów.
Moje rozmowy przyniosły skutek, bo teraz w sobotę frekwencja dopisała i dobrze się bawili, a ja niestety pracowałem na recepcji, ale może teraz w środę i sobotę będę też uczestnikiem zabawy.
Jestem już umówiony z kuracjuszkami na sobotę.
SUPER
Czyli jako Gospodarz mamy Wjazd za Friko a czy Zbyszku można Liczyć na RABAT przy barze -wszak powiedziałeś że Zysk nie ważny.
A wolne od 10 Listopada poprzez Święto jest interesujące.
Może dla Forumowiczów dobry rabat na Apartament na ten czas ?
Zaraz Sprawdze ofertę owego sławnego Hotelu ,którym zawiadujesz .
Kilka Osób chętnie spędzi ten czas w dobrej cenie
Jak Nazywa się ten Hotel i co z Oferta SPA
Macie Słoneczną Łączkę ?
Dzisiaj Szaszłykarnia znowu tańcowała rywalizując "na głośność" z niedaleką Złotą Rybka. Ogólnie wesoło. Ale "zasnęły" juz tężnie , zegar wodny stanął, liczne kolorowe fontanny zamilkły. Promenada zwalnia.
A my wczoraj dostaliśmy niepokojącą wiadomość z domu i dzisiaj długo przed świtem prom i do domu. Inaczej dręczyłby nas niepokój, a tak wiemy co i jak. Zajmiemy sie wszystkim po powrocie. Wróciliśmy na obiad a po obiedzie relaks nad Jeziorem Turkusowym i Wzgórzu Zielonka.
Dobranoc wszystkim.
To super Bogutko, że temat ogarnięty. Jednak duże znaczenie ma niedaleki wyjazd od domu bo zawsze można podskoczyć i uspokoić nerwy.
Wszystkiego dobrego
Darek nie czytałeś ze zrozumieniem.
Ja napisałem o kawiarni a nie o hotelu i faktycznie do kawiarni wejście jest bez opłaty, a ceny są konkurencyjne do innych lokali i nie potrzeba udzielać rabatu. Dla przykładu piwo 0,5 l kosztuje 7 zł.
Co do reszty, to rozumiem, że sobie trochę ulżyłeś żartując, że ja tyle mogę załatwić.
Mogę pomóc w dostaniu się tylko do kawiarni na tańce, bo prosto z ulicy nie wpuszczamy, co jest chwalone przez kuracjuszy naszego turnusu NFZ, bo czują się bezpieczniej.
Słońce teraz wcześnie zachodzi i takie piękne widoki jak na fotce Maliny łapiemy na popołudniowych spacerach jak dzisiaj. Wczoraj byliśmy w rezerwacie Karsiborskie paprocie. No było jak w bajce "z mchu i paproci". Takiego nagromadzenia paproci olbrzymów nie widziałam wczesniej. W tym cenny długosz królewski. Wszystko rudojesienne.
Kto mi powie jak się wstawia fotki do postów?
Bogutko, jak piszesz posta, to na dole masz
*zasady
*zapisz/podgląd/wyślij
*opcje/załączniki
Naciskasz zakładkę: załączniki
później „ dodaj pliki”, wybierasz co i skąd … i już!
( nie może być za duże)