Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
alutka 114 pisze: 11 maja 2019 14:17
U mnie też pięknie słoneczko świeci i +20 czekam na gości i rozpoczynamy sezon grillowy, mięsko się marynuje, sałatka gotowa, napoje się chłodzą
Cześć Dusiu , dziękujemy i nawzajem ... może się wreszcie doczekasz na deszczyk, bo tak biegać z konewką to niewygodnie i niezdrowo ,
u mnie +15 i pochmurno
Witaj Paczko.
Co do warunków przyjęć wniosków w NFZ to jest dopiero w planach. Ja wniosek będę składał a co będzie to się okaże.
Podsyłam Wam link do strony która mówi właśnie na ten temat. Oto link: https://nto.pl/sanatorium-2019-na-nfz-z ... 4-13982181
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Przejrzyście zrobiony jest.Niestety taka jest smutna prawda.We wszystkich grupach społeczeństwa są tacy dewiańci.W tej niestety najbardziej boli.Szkoda że św.Boromeusz wprowadził celibat.Zawsze byłam za tym że skoro księża są ludżmi to mają takie same potrzeby jak inni i powinni żyć w zgodzie z naturą .By nie było tego wszystkiego wśród księży.A tak mamy co mamy..Na szczęście jest wielu fantastycznych duchownych.O tych raczej Sekielscy nie kręcą reportaży.Niestety przez takie czarne owce w spoleczeństwie duchowieństwa cierpią Ci którzy są prawdziwymi przewodnikami duchowymi wiernych i fantastycznymi ludżmi.Na szczęście z tymi dobrymi miałam szczęście spotykać się w swoim długim życiu.