Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich lubelskich forumowiczów w ciągu pierwszej dekady ubyło mi 1268 numerków uważam to za bardzo dobry wynik aby tak dalej pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku
Celinka52 pisze:Ja idę ,, łeb w łeb,, z Chmurką, ok 22 tysiące. niechspadaja szybko numerki i miesiace, to potem może jakiś fajny zwrocik sie nadarzy
Ano tak łeb w łeb oby nie w łeb....... Zwrocik to chyba nie będzie u mnie możliwy, zbyt wyrywna jestem i zbyt wcześnie wniosek złożyłam ( blokada 18 miesiecy)