ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

Twoje zęby, Twój wybór. :D Osobiście uważam, że nie ma co cierpieć niepotrzebnie. Już samo pakowanie do gęby wszelkiej maści ustrojstwa jest dla mnie niekomfortowe, bo mam silny odruch wymiotny. :roll: Wystarczy, że nad tym usilnie staram się panować. :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

I jak widzisz każdy osoba ma inne odczucia. Najważniejsze żeby w sytuacji niekomfortowej....... był komfort :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wszyscy jesteśmy ludźmi, ale każdy jest inny i niech tak zostanie. :)
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

I dobranoc :kwiat: :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Spokojnej i kolorowych :kwiat: .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , to spokojnej wizyty - wiesz u kogo ;) , bo później mógłbym zapomnieć....... o bólu :lol: .
Miałem iść z papierami, ale mi się jeszcze nie spieszy, to poczekają z tydzień.
Ładnej pogody ciąg dalszy, to nie za bardzo mi się chce po biurach chodzić, a jeszcze parę spraw domowych czeka :roll: .
Miłego i słonecznego :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Spokojny, to by dzień się przydał, a straszna kołomyja u mnie dzisiaj jest. :roll:
Dzień dobry :kwiat:
Wizyta przełożony na późniejszą godzinę, ale i tak musiałam jechać do miasta. Od rana tysiąc telefonów i zmiana planów w tę i we w tę i znów na odwrót. Zaczyna się prawdziwe życie, koniec laby. :lol:
Ładna pogoda idealna u mnie, może chwilę uda się wygospodarować by skorzystać, ale jeszcze nie miałam kiedy zjeść śniadanka. Dopijam gluty i trzeba coś przygotować. :)
Układaj pracę tak jak dla Ciebie najlepiej. :)
Miłego! :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jak słyszę to nie tylko jeden dzień :roll: .
Jest czas pracy....... będzie czas zbiorów :) . Miałaś labę, to teraz trzeba zapracować na następną :lol: . Ale wiesz jak to jest...... czas szybko płynie 8-) .
Dziękuję, większość spraw poukładanych....... tylko rzeczy zostały :oops: :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Fakt, kołomyja to moje drugie imię. ;) :lol:
Dobrze, że dobrze :oops: :D Tobie się układa, a ja mam zagwostkę. Nie mogę się na pewien numer dodzwonić ani ten numer do mnie, tzn. u mnie telefon dzwoni, ale po odebraniu brak połączenia, a gdy ja dzwonię to mam komunikat, że nie ma takiego numeru :o , a jest, istnieje, widziałam naocznie, tyle że to stacjonarny. :? Może masz jakiś pomysł? Od razu mówię sprawdziłam, nie jest zablokowany przeze mnie, bo już mi się taka sytyacja zdarzyła, że osoba świeżo poznana nie mogła się do mnie dodzwonić, bo nie wiedzieć czemu miałam jej numer zablokowany. :o :shock: Także taka sytuacja. :roll:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Czasami tak się zdarza, a to ze względu na problemy techniczne czy to z jednej czy to z drugiej strony operatora.
Poszukaj w necie numeru na Biuro Napraw Orange w danej miejscowości lub możesz spróbować dodzwonić się na infolinię i zapytać o taki numer bo prawdopodobnie info nie ma takiej możliwości, żeby zdalnie sprawdzić problem techniczny na centrali.
Info - klienci indywidualni: *100 lub 510 100 100 infolinia działa cała dobę, 7 dni w tygodniu. Koszt połączenia - zgodnie z Twoim cennikiem. Połączenie jest bezpłatne dla klientów Orange.
W przypadku problemów technicznych z usługami Orange, na infolinii najpierw porozmawiasz z wirtualnym doradcą, Maxem....... dlatego klikaj odpowiednie cyferki żeby szybciej skontaktować się z konsultantką.
ODPOWIEDZ