Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj Paczko
Cały dzień dziś pochmurno ale bez opadów i 14°C z lekkim wiaterkiem ale przyjemnie.
Alutko bardzo Wam współczuję tych opadów bo to, to już lekka przeginka.
Miłego popołudnia i wieczoru
Spoko z tym jedzeniem mam napady do jedzenia ale obiad po 13 zjadłem i czuje sie ok już bez kolacji nawet także na razie jestem z siebie dumny oby jak najdłużej , moim marzeniem jest ubrać mundur który dostałem hoho ileś lat temu ,jeszcze parę lat i będę występował jako kombatant hehe ,powiem wam ,że bardzo bym gdzieś chciał wyjechać np do sanatorium itd ,cholerna kasa ech..........