Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Choroby wyniszczają, ale też i pomagają naukowcom w wynalezieniu sposoby leczenia innych. Właśnie oglądałem gdy jeden z pacjentów ma bardzo twarde kości i odkrywając co go powoduje pracują nad lekiem na osteoporozę. Przeprowadzono badania na myszach w kosmosie, a teraz na ludziach. Wyniki są bardzo dobre.
Dziwny to powinien dziennikarz mówić , a nie lekarz ... na medycynę chodzili czy astronomię ? do gwiazd nie dolecą, a człowieka mają przed sobą to nad czym się zastanawiają
Może do dr. House`a by się przejechali,... albo On po nich . Ja wiem że są choroby rzadki czy bardzo rzadkie ale to oni mają wiedzę na ich temat i dużo grubych ksiąg. Przecież to nie pierwszy przypadek na świecie ?
No zgadza się jedni stres zajadają inni nie mogą jeść. Ja byłam w tej drugiej grupie.
Ale i tak uważam, że najlepsza dieta jeśli człowiek jest zdrowy to MŻ po prostu mniej żreć i przepraszam jeśli kogoś tym urażę ale takie jest moje zdanie.
Osoby, które chorują na niedoczynność tarczycy i Hashimoto mają większy problem, bo tak naprawdę tyją z powietrza.