Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
wiesniaczkaela pisze:Ibizko pamietam ze lipiec w twoim przypadku odpada ,wydaje mi sie ze nie masz powodow do zmartwienia bo te letnie miesiace sa dla wybranych,a wiec spoko .Elka czarownica przewiduje przydzial w tym tygodniu
A co mi Elka -czarownica przepowie mam dziś numer 1000 , kiedy i gdzie pojadę Pozdrawiam miło
Neurologia spadła do tej pory tylko 48 numerów a reumatologia aż 90 i dlaczego tak jest? Czy każdy kuracjusz musi odczekać tych 18 miesięcy aby móc się cieszyć wyjazdem Pozdrawiam wszystkich oczekujących