Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ciesze sie ze "uzywacie" mojego sniadanka mysle ze cialka nie ubylo
- no z reszta, od weekendu Malgosia wyrowna te niedoskonalosci
Dziekuje ze bywacie o poranku
Dzień dobry wcześnie rano wtorkowy dzień pobuszuje w naszej kuchni zrobię kawusie przed wyjazdem
na śniadanko przyjdę póżniej Tereniu zostaw mi witam stałą ekipę śniadaniową codziennie życzę pogodnego dnia
Witam na sniadaniu Grazynka tez pomogla raniej , a ja za wczorajsza nominacje
zgodnie z obiecywaniem zapraszam na wieksze "wirtalne sniadanie é z okazji , nominacji
- i zycze Milego dnia [ obrazek zewnętrzny ]
Witaj Tereniu zawsze pochwycę małe co nieco ze stolika
Na stole wypatrzyłam śledzie Noooo to mam wspaniałą ucztę
Pozdrawiam cie Tereniu życzę miłego dnia Tobie i naszym głodomorkom
Witam ponownie rano szybko zabrałam kawkę a teraz przyszłam na śniadanko ja tylko śledzika zabiorę i pędzę dalej
pozdrawiam wszystkich jeszcze tych co przybędą