Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
dzięki za śniadanko ,
Słońce, to masz luzik, nóżki na kanapę i odpoczynek , Ja w ubiegłym tygodniu krewy upuściłam , teraz po wyniczki trzeba iść, a czasu mało ,
Dzień dobry
witam się z Wami przy porannej pysznej kawie. Dziś bez pospiechu, więc chwilkę z Wami pobędę ( poczytam). A potem do pracy pomknę....Miłego dnia Wszystkim życzę
Dzień dobry wszystkim na codziennym śniadanku jeszcze tych co przybędą dziękujemy za przygotowanie
rano kawusia pózniej przyjdę na śniadanko pozdrawiam wiosennego dnia
Witaj Tereniu
Widzę, że coraz lepsze śniadanka nam serwujesz
Życzę ci miłego dnia i naszym koleżankom i kolegom również
Nadal jestem na urlopie .....ale laba