Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Takie montowanie ekipy robi sie mina miejscu . Tu owszem mozna popisać pożartować , ale tak naprawde nikt nie wie kto kim jest . Charaktery ludzi sa rożne i nie zawsze sie podpasuja . Pierwszym razem jak jechałam do sanatorium nie wiedziałam ze takie forum jest . Zajechałem nikogo nie znając i to było najlepsze . Znajomosci zawarlam z takimi ludźmi z ktorymi czułam sie w towarzystwie najlepiej
takie tam podstawy hihi ale powaznie to za pare dni ruszam z pakowaniem na ostro Pawel jest tam cieplo w hotelu mozna z pokoju na zabiegi mykac w krotkich spodenkach pytam serio