ROZMOWY NOCĄ
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
Re: ROZMOWY NOCĄ
- gorkaa
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 lip 2010 10:57
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 5
a wiesz, że Cię szukałam i znalazłam Cię w temacie rozmowy w toku
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
- gorkaa
- Przyjaciel forum

a tak zmieniając temat to szukam fajnego, taniego zakwaterowania w Krynicy Górskiej, Krościenku, Szczawnicy dla mnie i dla moich jak to kiedyś określiłeś przyzwoitek. Oferty ogłaszające się w internecie są zajęte i brak jest wolnych miejsc.
Beatko niedawno robiłam rezerwację na koniec lipca w Krynicy, blisko Hawany, jeśłi cie interesuje podam namiary...nie byłam tam jeszcze, ale sądząc ze zdjęc jest nieźle i całkiem niedrogo, może mają jeszcze miejsca.gorkaa pisze:lata praktyki![]()
a tak zmieniając temat to szukam fajnego, taniego zakwaterowania w Krynicy Górskiej, Krościenku, Szczawnicy dla mnie i dla moich jak to kiedyś określiłeś przyzwoitek. Oferty ogłaszające się w internecie są zajęte i brak jest wolnych miejsc.
- gorkaa
- Przyjaciel forum

Andrzeju -krajanie, szukają Cię, szukają:D pozdrawiamandrzej1955 pisze:Jest mi niezmiernie miło że ktoś mnie jeszcze....szuka oprócz......policji![]()
![]()
![]()
spoko, to tylko żart
jednak wyczułem że prace domowe się odrabia, a swoją drogą trzeba mieć dużą podzielność uwagi żeby jednocześnie tu pisać i robić to co robisz bo to temat dość ścisły i wymagający skupienia - ale praktyka robi swoje
ja mam zaklepany od 22lipca, ale do Krynicy chcę pojechać tylko na 3-4 dni.niej jadę na tydzień do koleżanki w okolice Nałęczowagorkaa pisze:Ja miałam zaplanowany urlop od 1lipca, i idę na niego codziennie. Dzisiaj wydałam oświadczenie, że w czwartek nie przychodzę już do pracy. I mam przed sobą 3 tygodnie laby. A Ty Irenko kiedy idziesz na urlop?