ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: andrzej1955 »

Witam Goreczko- stanowczo za dużo zabierasz tej pracy do domu, a potem słuchasz zamiast cykad i patrzeć w rozgwieżdżone niebo - różnego rodzaju ....chrapań ;) pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lip 2010 10:57
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: gorkaa »

tak to jest, gdy się chce porządek zostawić w pracy przed urlopem, to w domu muszę podgonić trochę robotę :)
a wiesz, że Cię szukałam i znalazłam Cię w temacie rozmowy w toku
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Jest mi niezmiernie miło że ktoś mnie jeszcze....szuka oprócz......policji :lol: :lol: :lol: :lol: spoko, to tylko żart :!: jednak wyczułem że prace domowe się odrabia, a swoją drogą trzeba mieć dużą podzielność uwagi żeby jednocześnie tu pisać i robić to co robisz bo to temat dość ścisły i wymagający skupienia - ale praktyka robi swoje :!:
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

lata praktyki ;)
a tak zmieniając temat to szukam fajnego, taniego zakwaterowania w Krynicy Górskiej, Krościenku, Szczawnicy dla mnie i dla moich jak to kiedyś określiłeś przyzwoitek. Oferty ogłaszające się w internecie są zajęte i brak jest wolnych miejsc.
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 wrz 2012 11:41
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: Irena0404 »

dobry wieczór wszystkim nocnym Markom :kwiat: Goorka ,witaj w klubie zapracowanych...przed urlopem :) mam podobnie jak ty...ale damy radę..prawda :) nie może być inaczej...żeby urlop był udany ;)
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

gorkaa pisze:lata praktyki ;)
a tak zmieniając temat to szukam fajnego, taniego zakwaterowania w Krynicy Górskiej, Krościenku, Szczawnicy dla mnie i dla moich jak to kiedyś określiłeś przyzwoitek. Oferty ogłaszające się w internecie są zajęte i brak jest wolnych miejsc.
Beatko niedawno robiłam rezerwację na koniec lipca w Krynicy, blisko Hawany, jeśłi cie interesuje podam namiary...nie byłam tam jeszcze, ale sądząc ze zdjęc jest nieźle i całkiem niedrogo, może mają jeszcze miejsca.
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ja miałam zaplanowany urlop od 1lipca, i idę na niego codziennie. Dzisiaj wydałam oświadczenie, że w czwartek nie przychodzę już do pracy. I mam przed sobą 3 tygodnie laby. A Ty Irenko kiedy idziesz na urlop?
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

oczywiście, że jestem zainteresowana, jutro będę dzwoniła po kwaterach.
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

andrzej1955 pisze:Jest mi niezmiernie miło że ktoś mnie jeszcze....szuka oprócz......policji :lol: :lol: :lol: :lol: spoko, to tylko żart :!: jednak wyczułem że prace domowe się odrabia, a swoją drogą trzeba mieć dużą podzielność uwagi żeby jednocześnie tu pisać i robić to co robisz bo to temat dość ścisły i wymagający skupienia - ale praktyka robi swoje :!:
Andrzeju -krajanie, szukają Cię, szukają:D pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

gorkaa pisze:Ja miałam zaplanowany urlop od 1lipca, i idę na niego codziennie. Dzisiaj wydałam oświadczenie, że w czwartek nie przychodzę już do pracy. I mam przed sobą 3 tygodnie laby. A Ty Irenko kiedy idziesz na urlop?
ja mam zaklepany od 22lipca, ale do Krynicy chcę pojechać tylko na 3-4 dni.niej jadę na tydzień do koleżanki w okolice Nałęczowa :)
ODPOWIEDZ