ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

Cześć Aniołku :D , dzisiaj szybko w biegu :oops: . Placykowo-zakupowo i parę spraw do ogarnięcia..... tak jak u Ciebie :lol: .
Podbiorę Ci parę spraw, żebyś przed weekendem mogła parę głębszych wdechów zrobić ;) .
Miłego i pogodnego :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Oj, nie sądzę ze jak u mnie. :oops: Pomnóż wszystko razy trzy, to może dogonisz. :P
Jeszcze dzisiaj na złość się waliło i paliło. :roll: A mówią, nie bierz wszystkiego na siebie, sceduj część prac na innych. To tak zrobiłam i wyszłam na tym jak Zabłocki na mydle. :roll:
Przydałoby się odsapnąć, a tu jeszcze tyle prac. :o
Miłego wieczoru. :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A dlaczego tylko razy trzy ?....... nie doceniasz się ? :lol: .
To nie wiesz na kim można i jak bardzo polegać ? :roll: .
Jak dawałem komuś pracę, to wiedziałem na co mogę liczyć. Świeżaki były pod nadzorem starszaków, to jakoś to do przodu szło :lol: .
No cóż :roll: , człowiek się cały czas uczy na błędach...... swoich błędach ;) .
Przejdź do medytacji , a później zrób konspekt :) ...... i kolację zjedz :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tak to działa jak ciągle wykonuje się podobne zadania, wówczas możesz sprawdzić jak sobie ktoś radzi. Niestety w przypadku, gdy ciągle realizuje się nowe projekty, to nie ma takiej pewności. Jeśli z kimś pracujesz trzeci rok i wydaje się, że już się ta osoba wdrożyła, bo niejedno zadanie zrealizowała z powodzeniem i sama wychodzi z inicjatywą przejęcia części obowiązków w momencie, gdy czujesz, że za moment się rozdwoisz, to dajesz kredyt zaufania. Niestety okazało się, że jednak zabrakło doświadczenia, a dobre chęci to zbyt mało. Nauczyłam się tego, co już wiedziałam, czyli zawsze licz tylko na siebie. Także niczego mi nie podbieraj, bo zamiast pomóc, zaszkodzisz. :P :oops:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wiem wiem, dobrymi chęciami piekło wybrukowane ;) , chleba Ci nie będę odbierał :lol: , ale..... to w zarysie nie możesz przedstaw jak ma to wyglądać i spytać czy wszystko jasne o co Ci chodzi ?
Jak coś nie jarzę, to pytam się, bo wiem że jak coś się spitoli, to później trzy czy cztery razy więcej czasu się poświęca :oops: .
Podobne działania może i tak, ale wiesz ile jest opcji, dróg i rozwiązań ? :roll: , a zza pleców słyszysz.......... terminy terminy :evil: .
A człowiek nie wielbłąd ;) ,
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Oczywiste oczywistosci piszesz, ale po pierwsze nie zawsze to działa, bo komuś się wydaje, że to wie bardzo dobrze i ta pewność właśnie go gubi, a po drugie jak ja mam tłumaczyć krok po kroku, to prędzej sama w tym czasie zrobię, bo tak się uczy, a nie zleca wykonanie zadania. Jest czas nauki pod okiem nauczyciela, a potem jest sprawdzian praktyczny i tam już trzeba samodzielnie pracować i pokazać co się umie, a co trzeba jeszcze poćwiczyć.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wydawać to można córkę za mąż :P .
Powiedziałem w zarysie :roll: . Ciekawe czy uczeń mało pojętny, czy nauczyciel........ :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To jest życie, o którym powinieneś dużo wiedzieć, ale wydaje się ;) , że mało go doświadczyłeś. :oops: :P
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Życie jest długie i szerokie....... wszystkiego nie doświadczysz :P .
Każdy ma swój sposób, a czy wychodzi czy nie to już od nauczyciela zależy....... i od ucznia też :roll: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Są w życiu sytuacje niespodziewane, nieplanowane, zaskakujące, do których nie można się przygotować jeden do jeden, ale im więcej doświadczysz takowych, tym lepiej sobie z nimi radzisz. Teraz kwestia tego czy robisz wszystko, by takie sytuacje ominąć, czy też poddajesz się fali doświadczenia. Osobiście uważam, że sensem życia jest doświadczanie, które determinuje rozwój szeroko pojęty. :)
ODPOWIEDZ