Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Haha o dobre dobre .Nie ma dnia bym jakieś jedynie z ciekawości sanatorium nie oglądał ale w necie nawet kilka dziennie taka pasja . Fajnie by było być móc no może nie w każdym ale w większości ,dobra czas żonie obiad szykować
Geniu w Krynicy 3 tyg temu chodziłam w czapce śnieg sypał, a przecież jestem z północy zimno mi nieobce a dziś afrykański upał.
Biedne te nasze organizmy toć to szok
ANDY12345 pisze: 03 cze 2019 14:01
Dusiu, wersja myta i nie myta ?
Dokładnie tak An.. Jeszcze dwie....z szypułkami lub wersja all inclusive ....bez szypułek
Dziś kupiliśmy po 5.80/kg.Były również po 5 zł. lecz mniejsze.Hurrraa...Mój najkochañszy owoc na świecie