Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam ! Dzisiaj mam 15800 ale martwi mnie fakt ,że Małopolska na tym forum jest mało aktywna
Co do terminu składania wniosków do sanatorium ja zrobiłam to tydzień po powrocie zaraz udałam się do lekarza i powiedziałam że szkoda czasu bo i tak prawie dwa lata trzeba czekać ,wysłałam wniosek i pózniej w przegladarce zaczęłam obserwcje co jest najfajniejszą sprawą z całego czekania
Pozdrawiam
Masz rację Samanta,niewiele osób mamy w naszej kolejce, może przydziały będą szybciej
Mój aktualny numer 52021, a Ty to chyba już możesz starać się o zwroty,pozdrawiam
Niestety z rezygnacji wydaje mi się, że dopiero po upływie 18 miesięcy można ubiegać się o zwroty, u mnie nastąpi to w czerwcu ! Owszem byłabym przeszczęśliwa gdybym dostała zwrot i to nad morze ale niestety składając wniosek w grudniu było jasne że przydział będzie w okresie zimowym .Byłam już w pażdzierniku i listopadzie i było super teraz kolej na grudzień
Samanta w naszym NFZ o zwroty można się starać po 18 miesiącach od ostatniego pobytu.
Mnie ostatnim razem proponowano, ale raz nie odpowiadało mi miejsce a drugi raz termin.
cześć!wiecie jak to jest z tymi zwrotami w małopolskim?ile miejscowości jest przeważnie do wyboru,i czy są jakieś konkretne miejscowości przeważnie do wyboru,czy rożne bywają?
Max ze zwrotami to jest tak jak z kupnem samochodu w komisie, do dyspozycji masz to z czego ktoś zrezygnował.
Ale gdy masz czas to możesz trafić coś ciekawego . Ty na Batorego masz blisko, zajrzyj czasem, ładne dziewczyny tam pracują.