wybieram sie do Ciechocinek

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: wybieram sie do Ciechocinek

Post autor: forumowicz »

basiat pisze: Wprawdzie na balety do kolejowego nie chodzilam,ale byłam tam na rekonesansie .
A w ogóle jakie jest to sanatorium? Masz może jakieś aktualne foto? W środku korytarze duże? Jakie pokoje? Miło jest tam?
Bo miejsc na balety jest wszędzie dość, a po balowaniu (i po zabiegach też) trzeba dobrze wypocząć w pokoju.
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Sorki Pink, nie odpowiem na Twoje pytania, bo ja byłam w ZNP. A tam tylko gościnnie i chwilowo. Trudno mi cos mówić.....
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22

Post autor: jan19557 »

Wszystko jest dość przestronne. Bardzo duży budynek w kształcie litery L, 3 piętrowy, kilka holi, 2-3 klatki schodowe, ładnie urządzone. Miła obsługa i dobre zabiegi, wszędzie blisko. Możesz go sobie obejrzeć przeglądając mapy gogle w wersji satelitarnej.
forumowicz

jan19557 pisze:Wszystko jest dość przestronne. Bardzo duży budynek w kształcie litery L, 3 piętrowy, kilka holi, 2-3 klatki schodowe, ładnie urządzone. Miła obsługa i dobre zabiegi, wszędzie blisko. Możesz go sobie obejrzeć przeglądając mapy gogle w wersji satelitarnej.
Dziękuję za konkrety :)
Zapytam jeszcze, czy byłeś tam niedawno (w którym roku)? Czy jest tak jak na zdjęciu (google)? Czy do sanatorium jest tylko to jedno wejście główne, czy też jest jeszcze inne wejście bez barier, bez schodów, dogodne dla wózkowiczów?
Pozdrawiam
forumowicz

Pink tak jak pisał jan19557 sanatorium jest w kształcie litery L ta strona od ul. Lorentowicza ma podjazd dla wózków i jest właściwie na poziomie ziemi .Ja tam nie byłam , jedynie zaobserwowałam w czasie spacerków .[ obrazek zewnętrzny ]
Awatar użytkownika
roxy
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 sty 2014 23:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: roxy »

Ale to jest zdjęcie sanatorium ZNP a nie kolejowego :shock:
forumowicz

smuga
Piszesz o Sanatorium Kolejowym w Ciechocinku?
forumowicz

:oops: :oops: no i widzicie , pomyliłam :lol: :lol: Sorki , nie byłam w nim i tak jakoś poplątałam widocznie :roll:To moja wina ..jeszcze raz przepraszam , jak to na ul.Zdrojowej jest Kolejowy to chyba też mam zdjęcie :roll: Nazwy mi sie poplatały a chciałam pomóc :oops: :oops:
Awatar użytkownika
roxy
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 sty 2014 23:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: roxy »

Smuga nie ma za co przepraszać tak tylko się zdziwiłam bo Pink chodziło o Kolejowy wchodzę a tu surprise-zdjęcie ZNP.
forumowicz

Oj jest , jest za co przepraszać :? :? Ech :( zapatrzałam się troszku na wpis Basiat i tak mi te ZNP wpadło do łepetyny .....starość nie radość...itd. :lol: :lol: A powiedzcie mi jak już tu namieszałam :roll: czy Szpital Kolejowy to , to samo co Sanatorium Kolejowe :?: Może mi się przydać :roll: :roll: kiedyś tam .Przed Szpitalem widziałam taki podjazd z barierką od ulicy Zdrojowej i ludzików siedzących na ławeczkach :lol: :lol:
ODPOWIEDZ