Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Jeżeli juz jesteś taki akuratny, to wróć do postu założycielki wątku i przeczytaj:
alcza pisze:Wybieram się we wrześniu do Uniejowa na pobyt w ramach prewencji ZUS.
Proszę o relacje osób, które ostatnio były w sanatorium na zamkowej 7.
Wydaje się być oczywistym,że na wątku o sanatoriach nie piszą ludzie o swoich doświadczeniach z wycieczki szkolnej w gimnazjum.
Ja powtarzam- NIE SPOTKAŁAM się z tym, by ktoś indywidualnie korzystał z takiej formy rozrywki w Uniejowie. A już z pewnością nie na Zamku ( i tak, wiem co oznacza nazwa Kasztel jednak ze względu na specyfikę Uniejowa bywalcy Kasztelu nie nazywają go Zamkiem).
Ale Tobie także życzę udanego weekendu, chłoptasiu