Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Myślę że podstawową sprawą przy wyborze ----Góry, czy morze jest stan zdrowia.Do 2001 roku jak ktoś zaproponował by mi morze , to pomyślała bym że chce mnie ukarać.Zima obowiązkowo narty a lato jeziora.Teraz nawet w moich ukochanych Bieszczadach po trzech dniach nie mam siły na nic.Teraz jadę właśnie do Kołobrzegu i może padać wiać a ja wreszcie czuję że żyję, żyję.Jeszcze trochę i może uda mi się na stałe tam przenieść.Jedz Tam , gdzie się najlepiej czujesz
W Kołobrzegu byłam w ubiegłym roku na przełomie lutego i marca. Fakt ubiegłoroczna zima była łaskawa,ale z pełną odpowiedzialnością polecam morze o tej porze, hehe nawet sie rymuje. Było cudownie i jest gdzie się pobawić, jeśli ktoś chce.
Styczeń i grudzień 2015 Kołobrzeg Towarzystwo,pogoda,zabiegi,szamunek wszystko super. Ja tylko nie rozumiem ludzi którzy po kilku dniach pobytu mówią , że chcą wracać do domu bo jest nudno A i jeszcze parkietoterapia super.
ilem pisze:Styczeń i grudzień 2015 Kołobrzeg Towarzystwo,pogoda,zabiegi,szamunek wszystko super. Ja tylko nie rozumiem ludzi którzy po kilku dniach pobytu mówią , że chcą wracać do domu bo jest nudno A i jeszcze parkietoterapia super.
Krynica , hm z miasta do miasta i do smogu węglowego ja wybrałam Muszyne.Spokój cisza spacery bez samochodów.Krynica pełna samochodów , ludzi gwaru ,sklepów wszystko zalezy co kto lubi.
Jest takie powiedzenie że inteligentni ludzie nigdy sie nie nudzą . Coś w tym jest bo każdy szuka rozrywek i towarzystwa według swoich potrzeb , jedni wolą tańce inni wycieczki i jakoś idzie zagospodarować te 3 tygodnie . To nie wieczność i dziwie sie tym co sie nudzą .