Sanatorium zimą

Inne tematy okołosanatoryjne, nie mieszczące się w powyższych działach.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Re: Sanatorium zimą

Post autor: Fionka »

Myślę że podstawową sprawą przy wyborze ----Góry, czy morze jest stan zdrowia.Do 2001 roku jak ktoś zaproponował by mi morze , to pomyślała bym że chce mnie ukarać.Zima obowiązkowo narty a lato jeziora.Teraz nawet w moich ukochanych Bieszczadach po trzech dniach nie mam siły na nic.Teraz jadę właśnie do Kołobrzegu i może padać wiać a ja wreszcie czuję że żyję, żyję.Jeszcze trochę i może uda mi się na stałe tam przenieść.Jedz Tam , gdzie się najlepiej czujesz :!:
Awatar użytkownika
Chmurka07
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sty 2015 21:43
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Chmurka07 »

W Kołobrzegu byłam w ubiegłym roku na przełomie lutego i marca. Fakt ubiegłoroczna zima była łaskawa,ale z pełną odpowiedzialnością polecam morze o tej porze, hehe nawet sie rymuje. Było cudownie i jest gdzie się pobawić, jeśli ktoś chce.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Aniu faktycznie w zeszłym roku też byłam w Świnoujściu w tym okresie i nawet w letniej kurtce spacerowałam.A co tam mi wiatr jak ja marynarz :lol: :lol: :lol: :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Styczeń i grudzień 2015 Kołobrzeg :D :D Towarzystwo,pogoda,zabiegi,szamunek wszystko super. Ja tylko nie rozumiem ludzi którzy po kilku dniach pobytu mówią , że chcą wracać do domu bo jest nudno :(A i jeszcze parkietoterapia super.
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 lip 2014 15:10
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Adela »

ilem pisze:Styczeń i grudzień 2015 Kołobrzeg :D :D Towarzystwo,pogoda,zabiegi,szamunek wszystko super. Ja tylko nie rozumiem ludzi którzy po kilku dniach pobytu mówią , że chcą wracać do domu bo jest nudno :(A i jeszcze parkietoterapia super.
Ilem :) nudnemu wszędzie nudno ;)
Awatar użytkownika
malgonia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2012 09:15
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 13 razy

Post autor: malgonia »

Krynica , hm z miasta do miasta :lol: :lol: i do smogu węglowego :lol: :lol: ja wybrałam Muszyne.Spokój cisza spacery bez samochodów.Krynica pełna samochodów , ludzi gwaru ,sklepów wszystko zalezy co kto lubi.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Jakie to szczęście, że jesteśmy różni i mamy różne upodobania :)
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

Byłam w Kołobrzegu w grudniu. Piękne słońce, spokojne morze, mnóstwo spacerowiczów i ..... cudowne wspomnienia. Z całego serca polecam :serce: .
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Inaczej byłoby nudno :)
MaryKate
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 gru 2014 13:40
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 10 razy
Podziękowano: 5 razy

Post autor: MaryKate »

Jest takie powiedzenie że inteligentni ludzie nigdy sie nie nudzą . Coś w tym jest bo każdy szuka rozrywek i towarzystwa według swoich potrzeb , jedni wolą tańce inni wycieczki i jakoś idzie zagospodarować te 3 tygodnie . To nie wieczność i dziwie sie tym co sie nudzą .
ODPOWIEDZ