Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
krychna pisze:72 Tomasz i ja otrzymałam przydział do Fortunatu w od 18 04. Pozdrawiam
Witaj Krychna.
Jak na razie to tylko my jedziemy do Nałęczowa w tym terminie.
Odnośnie wyjazdu, czy już masz zaplanowany środek transportu?
Pozdrawiam.
Witam Ciebie Tomaszu
Zostało jeszcze trochę czasu do kuracji Mam dwie opcje transportu pociąg ale najprawdopodobniej jak nic się nie zmieni i w terminie wróci syn z rejsu to on mnie zawiezie. Pozdrawiam
Witam Joanno 28 w gronie kuracjuszy tegoż sanatorium Mam pytanie ,jakim środkiem lokomocji będziesz jechać
Ja wyjeżdżam z Malborka.Zycze owocnej kuracji i do zobaczenia w Fortunacie