Pustkowo ZEM Tourist
Re: ŻYCIE W SANATORIUM PODCZAS REHABILITACJI Z ZUS-u
Przykre ale prawdziwe jest wiele takich miejsc i nic sie z tym nie robi bo dają mało pieniędzy Zus na osobodzień na przetrwanie .Nalezy skargę kierować do centrali ZUS w Warszawa bo to ona robi przetarg na każdy rok
powodzenia
Re: ŻYCIE W SANATORIUM PODCZAS REHABILITACJI Z ZUS-u
Miejscowość: Pustkowo
Adres: Słoneczna 25
Województwo: zachodniopomorskie
Re: Pustkowo ZEM Tourist
Po drugie: Ewucha - ten papier toaletowy na wózkach to fajna ściemka, nawet sam główny właściciel, o czym pisałem wcześniej na nasze prośby przecież powiedział i kazał paniom w recepcji w ten sposób nas informować, że papieru toaletowego to on nie produkuje.
Lepiej przestańcie tak mocno zachwalać swoje gniazdko, bo nikt przy zdrowych zmysłach w to nie uwierzy.
Rozumiemy - GRUNT TO RODZINKA.
Ciekawe co jeszcze wymyślicie???
- Ewucha
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 wrz 2017 12:52
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 3
- Ewucha
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 wrz 2017 12:52
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 3
Na korytarzu na każdym piętrze był przy środkach czystości każdy brał i nikt niewydzielał poza tym nie twierdze że tak niebyło jak piszesz i nie oskarżam cie że kłamiesz a ty to robisz a to już jest niesmaczne, poza tym temat o papierze jest śmieszny można sobie dokupić nie dziwiłabym sie gdyby niebylo co jeść gdzie spać bądż kiepskia rehabilitacja jak tak żle to trzeba by pojechać do Perły w Międzywodziu tam dopiero są kiepskie warunki wiem bo właśnie wrociła moja koleżanka pozdrawiam
-
piotreczek
- Na forum od: 25 gru 2019 18:03
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy