Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dwóch pacjentów szpitala psychiatrycznego czyta poranną prasę.
Jeden mówi do drugiego:
- Wiesz, w Nowym Jorku co trzy minuty jest potrącona jedna kobieta.
- Biedaczka, ale się na nią uwzięli.
A ja tak na poważnie, w dziale Miejscowości uzdrowiskowe zadałam pytanie odnośnie pewnego pensjonatu, ale nikt tam chyba nawet nie zajrzał a tutaj widzę większy ruch może ktoś tam zajrzy i spełni moją prośbę...odpowiadając na pytanie pozdrawiam
asiulek pisze:A ja tak na poważnie, w dziale Miejscowości uzdrowiskowe zadałam pytanie odnośnie pewnego pensjonatu, ale nikt tam chyba nawet nie zajrzał a tutaj widzę większy ruch może ktoś tam zajrzy i spełni moją prośbę...odpowiadając na pytanie pozdrawiam
Witaj twoja prośba została spełniona może i mi się uda
W dziale Noclegi w uzdrowiskach,szukam sprawdzonego noclegu w Muszynie,pozdrawiam
Asiulek ja też nie byłam ale chciałabym tam pojechać na tydzień,może dłużej,odpocząć,skorzystać z zabiegów w pobliskich sanatoriach i zwiedzić wszystkie miejsca o których piszą forumowicze