Dedal w Polańczyku

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
anetamaje
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 sie 2014 23:06
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Dedal w Polańczyku

Post autor: anetamaje »

dziękuje za odpowiedz :D jeszcze tylko pięć miesięcy i też tam będziemy nie mogę się doczekać mam nadzieje że czas szybko zleci a co do pokoi to przy rezerwacji pani powiedziała że wszystkie pokoje są z balkonami ale ja mam dwójkę i to na drugim piętrze :D to dodatkowa będzie gimnastyka :lol: choć są windy
krzysiek23
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2013 12:12
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: krzysiek23 »

Witam ja mam miec pokój na parterze co o tym sadzicie? Ponoć to jest socjalny pielegniarek nie było już innych jak robiłem rezerwacje . kiepsko?
forumowicz

Post autor: forumowicz »

krzysiek23 pisze:Witam ja mam miec pokój na parterze co o tym sadzicie? Ponoć to jest socjalny pielegniarek nie było już innych jak robiłem rezerwacje . kiepsko?
Może będziesz robił za pielęgniarkę ;)
Będzie dobrze, nie kiepsko :)
Awatar użytkownika
brrrelok
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 sie 2013 23:04
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: brrrelok »

krzysiek23 pisze:Witam ja mam miec pokój na parterze co o tym sadzicie? Ponoć to jest socjalny pielegniarek nie było już innych jak robiłem rezerwacje . kiepsko?
a może będziesz zakwaterowany z pielęgniarkami :lol: :lol: :lol:
Byłem w Dedalu w 2010 i z największą rozkoszą ponownie przyjąłbym skierowanie do tego sanatorium :D
hala5102
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 kwie 2014 15:59
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: hala5102 »

Zbigniew- I pisze:hala5102 :kwiat: . Nie spotkałem w Dedalu pokoju bez balkonu, byłem w kilku. Są nawet narożne, zazwyczaj czwórki, z dwoma balkonami..."
Nie wiem, recepcjonistka sama mi powiedziała, że bez balkonu. Wcale jej o balkon nie pytałam. Może będę mieć jedynkę w studio, ale tego też mi nie powiedziała. Zresztą nawet taki pokój mi nie przeszkadza. Chodzi mi tylko o terapię, zwłaszcza o tę kriokomorę. Pozdrawiam :)
krzysiek23
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Ja lubie pielegniarki nawet bardzo zawsze reanimacja i usta usta he he :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Można zasłabnąć nie??? :lol: :lol: :lol: :lol: Ciesze sie z tego pokoju zawsze fachowa pomoc 24h :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Zbigniew- I
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 sie 2013 12:53
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: Zbigniew- I »

Princi :kwiat: Ja znam dobrze następny pokój, za tym który opisujesz, tam jest czwórka, balkon graniczył z tym na który wchodzi się ze skarpy. :lol: :lol: :lol: Adela :kwiat: , Princi tylko opisuje swoje przygody, to piękne wspomnienia. Takie chwile długo się pamięta. A ja znam te same szlaki. hala5102 :kwiat: , ta jedynka u pielęgniarek faktycznie nie ma balkonu (jest w części administracyjnej)i jest niemal na wprost portierni. Będziesz miała nadzór przez 24 godziny na dobę. Wyrazy współczucia. :(
Princi :kwiat: , a to dla wyraźniejszych wspomnień:
[ obrazek zewnętrzny ]
krzysiek23
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witam ten w którym mam mieszkac to 2 osobowy z balkonem.Pytałem w recepcji . Nawet parking mozna rezerwowac . Bardzo miła
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 8 razy

Post autor: Princi »

Zbigniewie :kwiat: bardzo dziękuję,łezka wzruszenia zakręciła się w moim oku :kwiat: mój pokój był na samej górze tam gdzie widać rynnę :)
Chyba będę musiała znów ruszyć w Bieszczady ......choć na kilka dni :) :kwiat:
Awatar użytkownika
Zbigniew- I
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 sie 2013 12:53
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: Zbigniew- I »

Princi :kwiat: ,tez mieszkałem na trzecim pietrze, tylko z innej strony (313). A Bieszczady, to dobry pomysł, zawsze. :lol: Zbliża się majówka. :lol: Że tak podpowiem :lol:
ODPOWIEDZ