CRR Horyniec czy NIWA Kołobrzeg ?

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 183 razy
Podziękowano: 110 razy

Re: CRR Horyniec czy NIWA Kołobrzeg ?

Post autor: GIENIA »

Bietka - ciszę , spokój , pola , las i małą wioskę to ja mam na co dzień :D :D dlatego marzę o wyjeździe tam gdzie tłum , beton i gwar 8-)
Gdyby jednak w Horyńcu były dużo lepsze zabiegi , potrafiłabym z tego gwaru zrezygnować . Dlatego prosiłam o radę . Jednak już decyzja zapadła - Kołobrzeg :twisted:

Dobrze , że nie mamy wszyscy takich samych oczekiwań :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

I właśnie o to chodzi , że nie jesteśmy wszyscy tacy sami i potrzeby nasze również mogą się różnić , Gieniu kuruj się , odpoczywaj i żyj przez te 3 tygodnie tak jak Ci pasuje :)

pozdrawiam
forumowicz

I nie wódź nas na pokuszenie amen :D
Awatar użytkownika
Ela46
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 paź 2012 23:45
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 20

Post autor: Ela46 »

Witaj NIWA jest nowym ośrodkiem,,piękne pokoje,, Basen,,baza zabiegowa,, Posiłki super;) Udanego wypoczynku;)
forumowicz

Witaj Gieniu ja jadę od 16 października,i tak jadę przez Kraków tzn z Krakowa pociągiem Napiszę Ci na priv mój nr tel to możemy porozmawiać
Awatar użytkownika
Bogutka5
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 lis 2014 13:28
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 4 razy

Post autor: Bogutka5 »

GIENIA pisze:Bietka - ciszę , spokój , pola , las i małą wioskę to ja mam na co dzień :D :D dlatego marzę o wyjeździe tam gdzie tłum , beton i gwar 8-)
Gdyby jednak w Horyńcu były dużo lepsze zabiegi , potrafiłabym z tego gwaru zrezygnować . Dlatego prosiłam o radę . Jednak już decyzja zapadła - Kołobrzeg :twisted:

Dobrze , że nie mamy wszyscy takich samych oczekiwań :lol: :lol:
Gienia ... wczoraj byłam w Kołobrzegu na spacerze. Wzdłuz NIWY trwają prace remontowe ulicy - rozkopana, pracuja głosne maszyny, kafary czy jak je zwał - beton i gwar masz jak na zamówienie :kwiat: :D :D :kwiat:
Bogutka
forumowicz

Jak u mnie w pracy mawiano "nie spać chodzić" przecież wspominała ,że na jesień jedzie nie teraz, kolejna sprawa na ulicy spać nie będzie a remont wiecznie nie trwa. Ja do Ustki trafiłem w miesiącu najgorszych prac remontowych rozkopana ulica ,wszystko a pobyt uważam za najlepszy z możliwych
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Za miesiąc jadę do Kołobrzegu....najnowsze newsy będę starała się opisać...co kogo interesuje...mam czas to mogę popytać... :D pozdrawiam Gosia
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 183 razy
Podziękowano: 110 razy

Post autor: GIENIA »

E taaam , ulice rozkopane , ale przejście dla kuracjuszy na pewno jest :) nie zamkną ludzi w budynku :)
A maszyny ? niech hałasują , przynajmniej ulica będzie naprawiona :)
Nic co ludzkie , nie jest , a przynajmniej nie powinno nam być obce ;)
Poza tym , przynajmniej połowę doby planuję spędzać poza ośrodkiem ;)

GIENIA .. :)
pysiunia22
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2016 15:53
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: pysiunia22 »

Bietka pisze:Byłam w Horyncu, baza zabiegowa najlepsza z jaką sie spotkałam, prawdziwa borowina wylewana wiadrami na pacjenta (w Kołobrzegu chyba tego nie ma), ;ponadto basen siarkowy i super w nim ćwiczenia . Opieka cudowna, zalezy o jakie sanatorium chodzi, napewno polecam KRUS i Dom Zdrojowy a nie polecam Bajki.Ponadto cisza i spokój, pola, las mała wioska, sielskie klimaty ale tez program rozrywkowr, ognisko, tańce, kabarety.Kołobrzeg to kurort, jarmark i tłumy co kto lubi i czego szuka.Marze o Horyńcu choć byłam w Kołobrzegu w Arce a Niwe też widziałam.
Pozdrawiam
:kwiat:
Zgadzam się Krus jest super ;)
ODPOWIEDZ