Żegiestow Wiktor,27.02-20.03.2017 wyjazd z Siedlec.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ja-ga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 wrz 2013 19:12
Oddział NFZ: Lubelski

Re: Żegiestow Wiktor,27.02-20.03.2017 wyjazd z Siedlec.

Post autor: Ja-ga »

:) No tak, ze współlokatorami różnie bywa.Wprawdzie recepcja stara się dopasować przynajmniej wiekowo.... Ja miałam raczej złe doświadczenia. Od chrapania, po papierosy,aż do upojenia alkoholowego "współspaczki" Ale miałam też fajne koleżanki. Jak nie dasz rady wytrzymać, to spróbuj poprosić o zmianę pokoju, ale to niełatwe. Nie martw się, być może dobrze trafisz. A poniżej masz opinię kuracjusza, na temat "Wiktora"
"Byłem w Wiktorze w kwietniu przełom marca ......Super miejsce zabiegi to prawda można s pokojnie czekać na wezwanie tel rehabilitantek .cudowne widoki i wędrówki po górach. ..polecam kawiarnie w Wiktorze jeżeli pogadacie z barmana muza co wieczór. ...A o didzej. ..Rafi... pewnie wpadnie do was..."
Czyli może być nie tylko fajnie, ale super! Trzymam kciuki! 8-)
Briant
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 sty 2017 13:26
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Briant »

To że dobierają w podobnym wieku,nie ma znaczenia,bo znam starych i marudnych 40 -to latkow a młodych i fajnych 60-cio latkow :D Kwestia osobowości człowieka.Napewno by było miło ,gdyby trafili się ludzie otwarci i z dużym poczuciem humoru,bo sam mam takie.Ale nic to,w razie czego,będę codziennie uciekał na wycieczki,a na noc słuchawki do uszu i muzyka zagluszy odgłosy otoczenia :D
Ja-ga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tak, wiem coś o tym..... Ja mam mieć jedynkę, więc sprawa jasna. Jestem jednak dobrej myśli i wierzę, że znajdziesz i fajnego "współspacza" i towarzystwo :lol:
Briant
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A jakim cudem udało się Tobie zaklepac jedynke,pewnie jedziesz komercyjnie?Z tego co wiem,wyjeżdżając z NFZ,nie ma możliwości rezerwacji pokoi.Jedynka to idealne rozwiązanie,tylko obyś nie czuła się samotnie :D
Ja-ga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:D Nieee..... Jadę z NFZ i napisałam, że mam mieć.... Żywię taką nadzieję. A samotność mi nie straszna, zresztą liczę na fajne znajomości. :) Marzy mi się jakaś sympatyczna grupa, a jak nie to trudno. Szczawnica ma wiele do zaoferowania. Będzie dobrze! :kwiat:
Briant
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Właśnie,nie miejsce ale ludzie tworzą klimat.A jeśli piękne widoki,które są w Żegiestowie,zostaną wsparte fajnymi ludźmi,to czegoz więcej chcieć.Jednak zawsze warto ,jakby coś,mieć wyjście awaryjne :D
Ja-ga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

;) No i jak widać, jesteśmy pełni optymizmu. Musi się udać. Zresztą ty jesteś w komfortowej sytuacji. Mężczyzna i do tego z samochodem..... :roll: .... Dobrej nocy :|
Ja-ga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:o Zapomniałam napisać, że może warto przyjechać dzień wcześniej i wtedy być może upolowałbyś jedynkę???
Briant
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A jakie to ma znaczenie,ponoć mamy rownouprawnienie :D A tak poważnie,Idę na żywioł,zobaczymy co z tego wyniknie.Dobrej nocy.
Ja-ga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:?: A tak zapytam, jak masz na imię? Czy nie Antoni? Nie mogę rozeznać twojego "Briant" 8-)
ODPOWIEDZ