Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj MarkStan! Milczenie wynikało z chwilowego braku czasu. Jest jeszcze trochę dni do wyjazdu. Czytając wpisy dotyczące wyjazdu do Cieplic to są po dwie, trzy osoby w grupach mające ten sam termin pobytu. Zaglądając na inne tematy sytuacja jest podobna. Szkoda tylko, że osoby które są aktywne przed wyjazdem niestety po zakończeniu turnusu większość zapomina podzielić się wrażeniami. NFZ może najpóźniej dosłać skierowanie 2 tygodnie przed rozpoczęciem turnusu, może jeszcze ktoś dołączy do nas. Pozdrawiam
i tu kama sie z tobą zgodze jak ludzie chca przed sanatorium cos sie dowiedziec to pytają iprosza żeby cos napisali o pobycie ,a jak minie pobyt w sanatorium to napisze wprost bez ogródek to olewają pisanie opini o pobycie i forum ,jestem tu na forum dopiero 3 tygodnie a idzie to zauwarzyć po to jest te forum stworzone żeby pisac te opinie dla innych kuracjuszy to na tyle troche sie rozpisałem chyba nie w tym temacie ale odpowiedziałem na pytanie kamy to na tyle narka
Witaj wiktor64! Masz rację.Ludzie po powrocie maja trudny okres.Pozostawili za sobą bezstresowo spędzone 3 tygodnie a domownicy uważają, że człowiek jest extra wypoczęty i powinien zabrać się ostro do domowych i zawodowych prac.Jeśli chcesz, pytaj mnie o Kołobrzeg.Byłem tam wielokrotnie i coś niecoś mogę ci powiedzieć co i jak.W Posejdonie nie byłem ale w innych kilku domach owszem.Nie powinieneś się nudzić.Tam o każdej porze roku jest przyzwoicie, choć od maja do września włącznie dzieje się dużo więcej aniżeli poza tym okresem.Kto pyta nie błądzi.Pozdrawiam.
Witaj beatrix+! To my, którzy będziemy od 30.03.w Domu zdrojowym 1, w Cieplicach zahaczymy przez 2 tygodnie o twój pobyt.Nie piszesz w którym sanatorium będziesz.Widziałem gdzieś wpisy ludzi wyjeżdzających także do Cieplic w podanym przez ciebie okresie.Prześledź forum, poczytaj.Pozdrawiam
Uzupełniająco do beatrix+! Sorry! Nie doczytałem twoich postów.Jedziesz do Domu Zdrojowego, tylko czy do 1,2 czy 3?No to kawę możemy wypić po zaaklimatyzowaniu się w Cieplicach.Powiedzmy od 2-giego marca jeśli tylko będziesz miała ochotę.Mamy na to ponad tydzień.A kilkoro nas już jest.
MarkStan pisze:Uzupełniająco do beatrix+! Sorry! Nie doczytałem twoich postów.Jedziesz do Domu Zdrojowego, tylko czy do 1,2 czy 3?No to kawę możemy wypić po zaaklimatyzowaniu się w Cieplicach.Powiedzmy od 2-giego marca jeśli tylko będziesz miała ochotę.Mamy na to ponad tydzień.A kilkoro nas już jest.
A Ty chłopaku to aby nie o kwietniu myślałeś 2.na tą kawę, hę?
Bo skoro 30.03 zaczynacie turnus, to nijak 2.03 się na kawie nie spotkamy. ..
No chyba, że w Kielcach
Pozdrawiam i będziemy mieć na względzie tą kawę.
Już sobie zapisałam nick w notesie.
Witaj beatrix+! Jeśli będzie to możliwe proszę o aktualne informację. Ja najprawdopodobniej przyjadę 29.03. Mam nadzieje, że formułowicze spotkają się przy małej czarnej, jest nas tu kilku. Nie wszyscy w równych terminach, ale kilka dni jest na zakładkę.
kama pisze:Witaj beatrix+! Jeśli będzie to możliwe proszę o aktualne informację. Ja najprawdopodobniej przyjadę 29.03. Mam nadzieje, że formułowicze spotkają się przy małej czarnej, jest nas tu kilku. Nie wszyscy w równych terminach, ale kilka dni jest na zakładkę.
Wynika z tego, że będziemy na Was czekać, to gdzie te powitalne korony z jedliny przywiesić?
Oki.Będziem mieć łapki na pulsach.
P.s.
Tylko co my będziemy robić? Chyba się zanudzimy. ..