TERMIN WYJAZDU .............................2012

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: TERMIN WYJAZDU .............................2012

Post autor: forumowicz »

witaj marika :) tak klarownej deklaracji to tutaj jeszcze nie było :lol: super to sie nazywa kobietka z ikrą ,a z kąd byś jechała? ja będę juz 14 stycznia w Continentalu i bardzo chetnie Ciebie poznam napisz cos na PW
pozdrawiam
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

do,- sierotka pozdrawiam serdecznie wyjeżdżamy do Szczawnicy 25.01.2012 wracam 15.02.2012 bede w osrodku budowlani proponuje latem wypad do Ustronia tego koło Wisły byłam kilka razy i zawsze tam organizowałam posanatoryjne zloty było super co Ty na to
forumowicz

Witaj marika ,ja jestem do końca stycznia w Krynicy ,możemy sie zdzwonić jeszcze spotkać i pogadusiać ,jeśli wrzesień to lato :lol: to ja moge od wrzesnia .
Ustroń znam ponieważ byłam tam w Szpitalu Uzdrowiskowym ,dzisiaj ma nazwę Równica i chetnie bym tam wpadła.
Pisz na PW podam Ci namiar na mnie ,jak bedziesz w Krynicy
forumowicz

Witam serdecznie. W sprawie spotkania się w Krynicy proszę o kontakt na mój e-mail: [email].pl
Pozdrawiam
forumowicz

marika ,przeciez Ty jedziesz do Szczawnicy ,a ja Ci proponuje spotkanko w Krynicy ...............ale jestem roztargniona :lol: ale z drugiej strony
by sie spotkać ,w miłym gronie nawet duża odległość ,nie musi stanowić problemu. :lol: Ale zanim ,to kiedyś nastąpi ,życze Ci super ,pobytu ,odpoczynku ma maxa ;) i szcześliwego dojazdu i powrotu
pozdrawiam
forumowicz

Kto z forumowiczów oprócz "sierotki" będzie w drugiej połowie stycznia w Krynicy ? Ja przyjeżdżam po 18.01. Pozdrawiam
forumowicz

do MIXA,ja będę od 24 go stycznia.pozdrawiam! MAX
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

do sierotka napisz do mnie na skrzynke mariola [email].pl
forumowicz

"marika". Sierotka jest od dzisiaj w Krynicy i jak mi wiadomo do końca swojego pobytu będzie miała utrudniony dostęp do internetu.
forumowicz

Witam marika ,i co by ten swiat był wart ,bez męzczyzn?oni musza przewodzić :lol: i to jest prawidłowe i fajne .Tak jestem ,juz w Krynicy i korzystam z uprzejmosci pani z recepcji ,wiec mogę napisać .
Komp ogólno dostepny ,juz ktoś wczoraj zepsuł :oops: .Napiszę do Ciebie i podam Ci telefonik pisz sms lub zadzwoń jak wolisz.
Bużka :)
ODPOWIEDZ