Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dorotko było naprawdę wspaniale. To wszystko ciężko opisać. To ludzie tworzą klimat a reszta to tylko rutyna. Pokój, zabiegi i nawet paskudne jedzenie trzeba znieść ale warto mieć zgraną grupkę z którą można wyjść do parku czy na zabawę. Życzę miłego wypoczynku i fajnych ludzi na turnusie
natiic pisze:Dorotko było naprawdę wspaniale. To wszystko ciężko opisać. To ludzie tworzą klimat a reszta to tylko rutyna. Pokój, zabiegi i nawet paskudne jedzenie trzeba znieść ale warto mieć zgraną grupkę z którą można wyjść do parku czy na zabawę. Życzę miłego wypoczynku i fajnych ludzi na turnusie
Witaj natiic.Cieszę się że jesteś zadowolona.Masz rację to ludzie tworzą klimat.W każdym sanatorium trafiałam na wspaniałych ludzi z którymi miło spędzałam wolny czas.Mam nadzieję że i tym razem tak będzie. Pozdrawiam