Wieniec Zdrój od 05.07.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Re: Wieniec Zdrój od 05.07.2017

Post autor: jan19557 »

Od strony kaplicy odrobina słońca wczesnym rankiem. Najlepiej nad głównym wejściem, czyli po przeciwnej stronie.Słoneczko operuje już od 11 do zachodu.
Gosia 777
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 02 lip 2017 16:19
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Gosia 777 »

Witam .Dziekuje za odpowiedż.Powiedz mi jeszcze bo ja równiez na kregosłup i jestem po trzech operacjach i po powrocie idę na stabilizację więc poruszam sie troszke wolno czy na zabiegi spokojnie bez pospiechu da sie dotrzeć co do zabiegów mam zaświadczenie od mojego neurochirurga iz zakaz ćwiczeń jakich kolwiek łącznie z basenem co bardzo ubolewam nad tym bo uwielbiam pływac lecz po ostatniej wizycie na basenie musieli mnie wyciagać ratownicy bo mnie zakleszczyło co sie dziej na okrągło .Czy lekarz uwzględnia zaświadczenia od lekarza prowadzącego.Super ze sa reczniki a suszarka do włosów jest czy mam zabrać.Słyszałam ze pokoje od strony basenu sa najbardziej w słońcu po południu i najlepiej pokój przy windzie bo trzeba sie podobno nachodzić a tak jak wspomniałam wyzej z chodzeniem cięzko no jak sie rozkręce to jescze jak Cie mogę..Pozdrawiam i Zycze Zdrówka
Awatar użytkownika
balbinka73
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 18 cze 2017 20:11
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: balbinka73 »

Witam, suszarki są w pokojach więc Gosiu 777 nie musisz jej dzwigać. Ręczniki są raz w tygodniu wymieniane , co do pokoju to moim zdaniem najlepsze są z widokiem na park zdrojowy czyli nad wejsciem głównym. Co do zabiegów to są wykonywane w Jutrzence oraz ZPL i troche trzeba pochodzic .Pozdrawiam :D
Gosia 777
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 02 lip 2017 16:19
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Gosia 777 »

Super Bardzo dziekuje Ci Kochana za Odpowiedz.Pozdrawiam
ODPOWIEDZ